Şimdi Ara

Statik ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3 ay önce termal macunumu değiştirdikten sonra bilgisayarımdaki jack girişli kulaklığım statik ses vermeye başladı. Haliyle ben de hemen usb ses sürücüsü aldım ve kulaklığımda sorun olmadığını, anakartımın problem yarattığını düşünüyorum. Yakın zamanda kulaklığımı değiştirip jack girişli bir kulaklık yerine usb kullanan bir kulaklık alacağım ve öyle de sorunun devam edip etmeyeceğine bakacağım. Ses driverını sildim yeniden yükledim ayrıca, sizce sorun tam olarak nedir ve nasıl çözülür? Sadece jack girişinde mi sorun oluşmuştur yoksa tamamen anakartta mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Yasadiginizintopraklamadan kaynaklanan ses sorunu oldugunu dusunuyorum kasanizin boyasiz bir noktasindan topraklama yaparsabiz sorunun cozulmesi gerekir topraklama ile ilgili olarak bir elektrikciden destek alabilirsiniz yada bu isleden biraz anliyorsaniz internetten arastirabilirsiniz sunu unutmayin toprakli priz kullanmak topraklama saglamiyor malesef ulkemizde aifirlama denilen is yapildigi icin hatta mumkunse pc ye bir ups takarsaniz varsa bir kisim harmoniklerdende kurtulmus olursunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burakdc B kullanıcısına yanıt

Reis bu konular hakkında hiç bir fikrim yok da birazcık mala anlatır gibi anlatır mısın senden rica etsem, cevabın için de teşekkür ederim bu arada

• Bayraminizi en icten dileklerimle kutlarim . Elektrik islerinden anlamiyorsaniz bir elekreikciden destek almak sizin icin daha iyi olaxaktir ama en basit anlatim ile pc kasanizin boyasiz bir noktasindan balkon demirinizin boyasiz bir noktasina kablo cekebilirsiniz bu sorununuzu bir miktar cozebilir. Onun disinda elektrikciden yardim almaniz sizin acinizdan daha dogru olacaktir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burakdc B kullanıcısına yanıt

Sizin de bayramınız kutlu olsun hocam, cevabınız için teşekkürler. En yakın zamanda dediğinizi yapıp bir elektrikçiden yardım alacağım. Hayırlı günler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.