Şimdi Ara

Station-wagon araç önericek bütçe 3m tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşım hiçbir araç zarar etmez,artı zaten V60 2024 model bir araç hangi yeni modeli bekliyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt
    Hocam ben göremedim link atar mısınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bu piyasada ettirir araç alımı artık yatırımdan çıktı benim aldığım araba 3m ben bu arabayı 1 ayda sattığım da üstüne bankanın verdiği aylık faizden fazla koyması lazım ki ben zarar etmiyim

• emir1555055 E kullanıcısına yanıt

Şimdi sen arabayı alacaksın

1 ay sonra satacaksin

Ve bankanın verdiği faizden fazla kazanacaksın

Hemde sw araba için bunu yapacaksın 

Arkadaşım ne içiyorsan bırak,bizi de meşgul etme burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 20 Temmuz 2024; 14:23:7 >
    Siz o 3 milyonu faizde tutun, şu anda en az zarar ettiren o...araç falan almayın böyle düşünüyorsanız...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kardeş anlama özürlü musun en az zarar ettiricek aracı arıyorum swlerin içinden sabahtan beri laf sokmaya çalışıyon ne zoruna gitti anlamadım 😂😂 anlamadiysan şöyle bilale anlatırmış gibi anlatıyım

• YouGotThatRight kullanıcısına yanıt
    Zarar edicegimi düşünüyorum hangi araba değerinden en az düşer onun için zarardan kastettigimde TL değeri değil dolar bazında bana çok zarar ettirmiyecek bir araç lazım hemde tlde paranın eriyecegine araçda varlık olarak dursun düşüncem bu

Benim oradaki yaptığım muhabbet arkadaşın hiç bir araba zarar ettirmez lafına karşılık ben bir arabadan bankanın verdiği faizden az kazanıyorsam zarardır sence ? Zaten derdimde kâr değil

Yeni çıkacak araçlar (a4 gibi) kanımca daha fazla zarar ettirir. O nedenle düşük kmde mevcut kasa araçlarda zaten ilk alan zararın fazlasını ödemiş olduğu için uzun vadede daha az zarar ettirir. Ben şahsen 23 model a4 allroad ya da v60 cc kovalardım, ama tercih sizin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende şöyle düşünüyorum şimdi faiz artığı için hepimiz bildiği gibi piyasada nakit sıkıntısı var bende acaba yeni gelecek arabalarda indirim olur mu diye düşünüyordum pek araba piyasasında bilgi sahibi değilim çok saçma bir düşüncede olabilir ama maksat fikir almak

Arkadaşım bak,çocuğa anlatır gibi anlatacam, dolar,faiz ticareti ayrı şey

Araba ticareti ayrı şey

Anlattığın şeyi maymuna anlatsan ardını açar güler o derece bir saçmalık bu

3 milyon TL ayda 120 bin TL para getiriyor,sen kalkmış araba alacam hemde sw

Ve bankadan fazla araba kazanacak diyorsun

Hemde böyle durağan piyasada,araba satma işinin piri galericiler bile iflas bayrağını çekmişken yazıyorsun bunu,milleti gereksiz yere meşgul ediyorsun

Kafan güzelse bir kahve iç,bizi yorma burada

Ehliyetin falan yoksa da burası ergen forumu değil,konu dışında takıl

• 3 milyon lira ayda 120 bin TL para getiriyor

85 takla atmış 1000000 hasar kayıtlı Audiyi yarı fiyatına bile alsa öyle bir kâr edemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 20 Temmuz 2024; 14:59:5 >
    Kardeş bak sana bilale anlatırmış gibi anlatacağım, ben araba alacağım ihtiyacım var almışken de sw almak istiyorum ama satarken swlerin içinden en az zarar ediceğim aracı arıyorum ben ısrarla derdim kâr değil derken sen asıl ne içtinde bana kâr muhabbeti yapıyorsun anlamadım bak Bilal Erdoğana anlatırmış gibi anlattım

Sen evde kundakdayken ben haftalık 4 5k km yapıyordum koçum ne anlatiyon sen 😂😂

Sabahtan beri bir garezin varda çözemedim burası ego tatmin yeri değil bir sen biliyon ya 😂😂 neymiş araba zarar ettirmezmiş 1 jeton daha atıyımda bir espri daha yap 😂😂 git uğraşacak çoluk çocuk bul kendine

Ağzınla bankadan az kazanıyorum zarar ederim yazma ozaman. Çünkü araba almak ve 1 ay sonra satmakla banka faizini ancak bir primat karşılaştırır.

Bak bidaha anlatacam

EN AZ ZARAR HANGİSİNDE EDERİM DİYE BİR ŞEY

YOK

V60 da alsan,A4 avant da alsan,Passat sw de alsan

O arabadan eşit derecede zarar edeceksin.

Tek fark biri birinden 1 ay önce satılır,biri 2 ay sonra

Bu piyasada da hangisi erken satılır bilemiyorsun, çünkü konuştuğun araçlar 3 milyon lira bandında ve sw

Önce otur bir kahve iç ayıl ve düşün

Sen ticaret mi yapmak istiyorsun 3 milyona araba mı almak istiyorsun

Ticaret yapmak istiyorsan araba ALMA

araba almak istiyorsan da sana en hitap eden arabayı git ve AL

Yok hangisinden zarar yaparım hangisinde kâr bırak bu komik konuşmaları

Sanki bana egea alıp satıyor

Te Allahım ya

Kardeşim ticaretden anlamadığın belli ben onu senin araba zarar ettirmez yazına istinaden yazdım eğer ki senin kazandığın para faizden azsa zarardır benim nezdimce ben eğer bir parayı bir işe bağlıyorsam aylık faiz getirisinden fazla olmaliki benim o işi yaptığıma deysin ha birde sabahtan beri konuyu carpitiyorsun ben kâr etme derdinde değilim kendime kullanacak araç arıyorum ama satarken değerinin çok düşecek birşey olmasını istemiyorum kapiş

ama satarken değerinin çok düşecek birşey olmasını istemiyorum kapiş

Bak şu cümleni kurulmamış kabul et,sil

Sorun kalmayacak.

Git istediğin arabayı al bin, satarken de müşteri bul sat

Eskidendi o almanı 3e alır 5e satarsın Fransızi 2ye alır 1e satamazsin geyiği

2. Elde araçların ederi belli,kimse malını ucuza kimseye vermiyor

Ha bak yine söylüyorum,ben alırım 1 ay sonra satarım falan DİYORSAN

Egea al.

Birincisi millet istesin veyahut istemesin piyasada nakit yok diyoruz sen eskidendi diyorsun neye satacak bu adam arabayı eskiden faiz azdı kredi çekip alıyordun şimdi neyle alacan bu satıcıya mı bakıyor mala bir talep olması lazım ki fiyat istikrar sağlasın ikincisi yakında bayi işi bitecek firmalar internetden satışa geçiyor ufak ufak yani demem o ki bu araba piyasası şu saatten sonra zor artar anca faiz düşecek de öyleki o da zor artık firmalar galerilere göz actirmayacak bu internet işi gelsin

Tercümesi

Benim araba alasim yok öyle goygoy için konu açtım

İşimiz gücümüz var

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.