Station-wagon araç önericek bütçe 3m tl
-
-
Yerinizde olsam o bütçeye Volvo V60 Cross Country dışında hiç bir araca bakmazdım. Biraz daha bütçe varsa Bmw 3.30i de olabilir.
-
320d xDrive Msport
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ea-motors-2022-13binkm-3.20d-xdrive-headup-deri-koltuk-h.kardon-1181972614/detay
-
Station olup da satışı hızlı olan araba yok arkadaşım
Suv al,Tiguan Kuga x trail Corolla cross qasqhai bakabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni passat variant
Passat Alltrack öneririm. 2.0 dizel motor, 200 beygir ve 4x4. Hem station genişliği, pratikliği hem de Suv yüksekliği.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t821926 -- 19 Temmuz 2024; 20:30:37 > -
sw satması uzun sürer, passat bile olsa. neden passat almıyorsun? en kolay satacağın sw araç o olur. yeni passat arka kapıda bile dikişli deri kaplamasıyla çok kalite. sw olmasa anında benimkini satıp yeni passat alırdım.
-
passat'ın en tutulmayan modeli, hem de eski kasa.
-
Mevcut a4 avantı sattığımda 2.8 milyona ben de 4 çeker sw arıyor olacağım... yıl km tercihinizi bilmem ama o paralara 23 model c allterrain ya da v60 b5 benzinli motorlu araç bulunabiliyor. Benim tercihim a4 allroad 45 tfsi olurdu ama o da 3.4 m civarı 23 modelleri. Ya da yukarıda denildiği gibi premium olmasa da olur derseniz pasaat alltrack alınabilir 2.5 m civarına. Ne tercih edeceğinizi merak ediyorum açıkçası...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Passat Passat yeter artık . Bir kerede başka bir araç öner . Volkswagen senin kadar reklamını yapmadı su aracın
Merhaba, bir Passat B8.5 Variant kullanıcısı olarak 3m bütçede sw araçlarda premium markalara bakardım sanırım.
Sıfır Superb Combi veya Passat Variant 2.elde değer kaybı diğer tüm Sw'lar gibi daha fazla olacaktır.
Motor kısmına gelince güçlü, 4x4 çekişliler elbette çok daha iyidir ancak fazla bütçeyi bunlara verirsiniz. Konfor, malzeme kalitesi, yalıtım gibi konular değişmeyecektir ve burada Vag grubu premium olmayan modeller yeterli gelmeyebilir bu anlamda.
D segmenti olarak Mercedes C200 Allterrain güncelde iyi bir seçim olabilir. Volvo ve Audi yaşlandı, Audi yeni kasaları gelecek zaten.
Eğer amacınız Sw aracın hacmi, konforu ve yol tutuş özelliklerini yaşamak ise en güzel seçimdir. Yok 2.elde hızlı satarım diyorsanız yerden yüksek, yol tutuşları vasat, sallanan, rüzgarda gezen, tüketimleri daha fazla çoğu kişinin gösterişten aldığı Suv araçları seçebilirsiniz. Orada da Tiguan Rline güncelde başarılı bir modeldir ve rakiplerinden özellikle de yalıyım anlamında daha iyidir. Malzeme de yine daha iyi hissettiriyor. Bir üstü zaten premium markalara geçmek ile olur.
Sıfır sw alayım uzun yıllar binerim derseniz Passat Rline veya Elegance tercih edilebilir. Biraz km'li 2.elde ise doğrudan premium markalar öncelik olmalıdır bana göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayerli -- 20 Temmuz 2024; 9:59:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konuyu açıp gitmiş,o kadar ilgileniyor anlayacağın sw araçla:)
Okudum hocam hepsini merak etme 😘
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam öneriniz için saolun A4 bende düşünüyordum ama gırtlak dolusu istiyince
400 gibi bir fiyat oynuyor birde 2023u bu şekil Passat düşünmüyoruz yeni superb combi almayı düşünüyorduk biraz daha bekleyeceğim yani v60la A4un fiyatı açıklansın buna göre karar veririm teşekkürler tekrardan iyi günler 🤗
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir1555055 -- 20 Temmuz 2024; 13:25:32 >
Hocam saolun fikriniz için yeni v60 ile A4un fiyatı açıklansın ona göre hareket ediyim diyorum aracı aldıktan sonra çok zarar ettirmesinide istemiyorum açıkçası aklımda şuanlık superb combi var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir1555055 -- 20 Temmuz 2024; 13:28:26 >
Hocam teşekkürler fikriniz için ama Passat sevmiyorum superb daha yakışıklı ve iyi geliyor gözüme
Saolun hocam düşünceniz için Hızlı olmasından kastım hemen 1 haftada satılsın değil çok zarar etmiyim aldığım fiyatdan
Hocam fikriniz için teşekkürler v60lara baktımda büyük ihtimalle yeni modellerinin fiyatını bekliyeceğim almışken 2024 alıyım diyorum piyasada kötü zaten yeni fiyatların 2.elden aşa veya denk gelmesi durumundan korkuyorum
Hocam öneriniz için teşekkürler 2024 düşünüyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- insignia 1.6 cdti
- opel corsa 1.4 gls kronik sorunlar
- volkswagen polo 1.4 en çok tutulan modeli
- hyundai accent era 1.6 otomatik vites yorumları
- nissan x-trail şanzıman sorunu
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- renault arkana fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X