Şimdi Ara

StatTrak Karambit | Doppler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, elimde stattrak karambit doppler mevcuttur. Bir arkadaşa satmayı düşünüyorum ama ne kadar araştırsam da tahmini ne kadar ettigini bulamadım. Görüntü

StatTrak Karambit | Doppler

Bir de bu float muhabbeti falan condition muhabbetleri varmış knifelarla ilgili onlarla ilgili de beni aydınlatabilirseniz sevinirim, nerden bakıyoruz floatına, rengini hesaplamalar falan böyle şeyler varmış. Float vb ogrenme konusunda yardımci olabilecek siteler de varsa paylaşırsanız sevinirim iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valt107 -- 28 Temmuz 2015; 18:41:12 >

• Böyle bir envanterin var ve float condition olaylarını bilmiyorsun öyle mi
  • evet bilmiyorum. o kadar önemli mi yani fiyat belirlemede bu float olayları? dedigim gibi bilgilendirirseniz sevinirim
  • Steam profilini ekleyebilirmisin acaba?
  •  StatTrak Karambit | Doppler

csgoshuffle a yatırınca 850 dolar gibi bi miktar veriyor bu olabilir mi gerçek fiyati?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Perseus_

Böyle bir envanterin var ve float condition olaylarını bilmiyorsun öyle mi

Arkadaşa katılıyorum,bu kadar skin sahibi olup bunları bilememek nasıl desem ; full lüks bir araban var ama şu düğme ne işe yarar diyor birisi ve cevap veremiyorsun.

Yeterince açıklayıcı olmuştur,ayrıca steam profilini bırakırsan daha sağlıklı olur
  • Bilmiyorum çünkü item satımıyla ilgili hiçbir işim olmadı. Bunların da birkaçını jackpotlardan kazanmışımdır birkaçını da almışımdır. Profil bu;http://steamcommunity.com/id/vdb107
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Gut Knife Slaughter MW
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam redditden kolaylıkla bakabilirsiniz fiyatlarına. reddit yardımcı olacakdır. ayrıca envanterde başka item satılıksa hoşuma giden 1-2 silah var alabilirim. ayrıca CS:GO Exchange'de floatına bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blaize -- 28 Temmuz 2015; 19:26:53 >
  • valt107 V kullanıcısına yanıt
    ben shuffleye koydugumda 1750$ olarak görüyor.
  • @Blaize tanımadığım kimseye satmıyorum. Eğer donanımhaberde açtığım ilk konuya bakarsan m9 bayonet fade satmaya çalıştım galaxys6 (profilihttp://steamcommunity.com/profiles/76561198191227903 ) scamladı. Ayrıca hiçbir türkle (tanıdıklarım hariç) iş yapmayı da düşünmüyorum donanimhaberde çünkü türklere güvenmiyorum çoğu mezarcı ya da scammer. ( eğer böyle biriyseniz üstünüze alınabilirsiniz değilseniz lafımın kimlere gittiğini bilirsiniz)

Steam exchangeden baktım floatı bu sanırım ; 0.01712229

@boostingcs aradaki fark floate göre mi belirleniyor ki acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: valt107

@Blaize tanımadığım kimseye satmıyorum. Eğer donanımhaberde açtığım ilk konuya bakarsan m9 bayonet fade satmaya çalıştım galaxys6 (profilihttp://steamcommunity.com/profiles/76561198191227903 ) scamladı. Ayrıca hiçbir türkle (tanıdıklarım hariç) iş yapmayı da düşünmüyorum donanimhaberde çünkü türklere güvenmiyorum çoğu mezarcı ya da scammer. ( eğer böyle biriyseniz üstünüze alınabilirsiniz değilseniz lafımın kimlere gittiğini bilirsiniz)

Steam exchangeden baktım floatı bu sanırım ; 0.01712229

@boostingcs aradaki fark floate göre mi belirleniyor ki acaba?

üzerime alınmıyorum hocam, çok alım ve satımlarım oldu ginede siz bilirsiniz. satmak istemiyorsanız bişey diyemiyorum, ayrıca zaten forumda Middleman diye bişey var hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blaize -- 28 Temmuz 2015; 19:39:58 >

• güncel, dediginiz her şeyi yaptık hala ne bir açıklama bu float degeriyle ilgili ne başka bi konu hakkında bilgi? bilgilendirirseniz sevinirim doppler fiyati hakkında teşekkürler
  • Hocam 6 adet icinde yuksek seviye bicaklarinda oldugu bir envantere sahipsiniz ve 21 saat oynama float falan bilmiyorsunuz sazan.avi gibi geldi bana. M9 fade kaptirip pesine dusmuyorsunuz.

Bicak az daha beklese black pearl olarak dogacakmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @SWAT kardesim ne anlatıyorsun? ne sazan.avi si? bir şey mi satıyorum size? bilgi almak için açtım konuyu sanki alıcı var mı diye soruyorum. 21 saat çünki itemleri bunda tutuyorum. elimdeki tek değerli knife m9 fade olsaydı peşine düşerdim ama bir sürü var mainde de bunda da o yüzden umrumda degil. sadece bilgi vereceksiniz float hakkında kaç saattir yok float olayini bilmiyor musun, profilini at, sazan.avi ne boş adamlarsınız. sadece float hakkında bilgi vereceksiniz zor bi şey değil biliyorsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: valt107

@SWAT kardesim ne anlatıyorsun? ne sazan.avi si? bir şey mi satıyorum size? bilgi almak için açtım konuyu sanki alıcı var mı diye soruyorum. 21 saat çünki itemleri bunda tutuyorum. elimdeki tek değerli knife m9 fade olsaydı peşine düşerdim ama bir sürü var mainde de bunda da o yüzden umrumda degil. sadece bilgi vereceksiniz float hakkında kaç saattir yok float olayini bilmiyor musun, profilini at, sazan.avi ne boş adamlarsınız. sadece float hakkında bilgi vereceksiniz zor bi şey değil biliyorsanız

https://csgo.exchange/

Bu siteye giriş yaptıktan sonra oranına bakabilirsin. Silahın/bıçağın ne kadar eskimiş/aşınmış olduğunu gösterir

• Arkadaşlar adamın envanteriyle ilgili konuşacağınıza adamın sorduğu soruyu cevaplasaydınız iyi olurdu kanka o oran macilik be kırmızılık oranına göre iyi veya kötü oluyor ikisi eşitse sıradan mavi yada kırmızı baskınsa pahalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • normali 130key civari bu max 180 eder p3 stat alan pek olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.