Şimdi Ara

Steam BlackOps patch problemi.. Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar.. steamde blackops update te bir problem yaşıyorum ve sabahtan beri çözemedim umarım burdan yardımcı olabilecek birileri olur.

Patch haberini alır almaz büyük bir heves le hemen steam e girdim. İlk başta herşey normal gözüküyordu. Oyun otomatik patch yapmadı. Çift tıklayıp girmeyi denediğimde
    resimdeki gibi oyun görev yöneticisinde hata veriyor..
    Ondan sonra hemen Verify Intergrınty of Game Cache... yaptım çıkan sonuçta %100 , All Files Succesfully..
    Aynı şekilde dosyaları backup ta yapmıyor, hata veriyor..
    Farklı hesaplardan da denedim yine olmuyor.

Araştırdım ama ben bi çözüm bulamadım.. tekrar söylüyorum steamde BO u patch yapmadım, yapmıyorda..

yardım lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w0lrath -- 17 Aralık 2010; 18:15:49 >

• bu sorunu yaşayanlar varsa buraya yazsın.. en azından genel bir problem mi yoksa bendenmi kaynaklanıyor onu anlarız..

3. patch i steam için indirebileceğim bir link varmı arkadaşlar, bilgisi olan varmı?
  • Aynı problem arkadaşımda da mevcut herhangi bir çözüm bulamadı. Bende araştırıyorum eğer birşey bulursam burda sizinlede paylaşırım.
  • 2 arkadaş daha mesaj attı bana bu problemi yaşayan.. umarım en kısa zamanda çözüm bulunur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.