Şimdi Ara

Steam-CD Anahtarı Sunucusuna Bağlanılmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün steam den Gta4 aldım. Oyunu açmak istediğimde "CD Anahtarı Sunucusuna Bağlanılmadı" diyor. Oyuna giremiyorum. Acaba çözüm bilen var mı?

Steam-CD Anahtarı Sunucusuna Bağlanılmadı

• Bende aynı hata yüzünden iki gündür oyuna giremiyorum steam forumlarında yapılan açıklamaya göre beklemekten başkada bir çözüm yok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

Bende aynı hata yüzünden iki gündür oyuna giremiyorum steam forumlarında yapılan açıklamaya göre beklemekten başkada bir çözüm yok gibi.

Bekleyelim bakalım. İnşallah bir an önce çözerler.
  • Bana denk gelmedi bu sorun niyeyse ilk indirime girdiği gün almıştım sonradan stokta key kalmadıysa gabe abimiz böyle bi hinlik yapmış olabilir.
  • ben de bu hafta içi steam dan aldım.başta bende de bu hata vardı. 1-2 saat sonra şifre geldi.bu seferde de windows live de "invalid key" hatası veriyor.perşembe aldım hala oynayamıyorum hikaye modunu bile oynatmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasobilo

ben de bu hafta içi steam dan aldım.başta bende de bu hata vardı. 1-2 saat sonra şifre geldi.bu seferde de windows live de "invalid key" hatası veriyor.perşembe aldım hala oynayamıyorum hikaye modunu bile oynatmıyor

Valla local profil oluşturup bir de öyle dene istersen fakat anlamadım adamlar elinde key yokken nası oyun satıyolar herhalde bu kadar talep olacağına inanmıyorlardı. Rockstar'ın yerine olsam itelerim bunlara zamlı fiyattan keyleri görürler son kullanıcıya key yok demeyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerrjo1

quote:

ben de bu hafta içi steam dan aldım.başta bende de bu hata vardı. 1-2 saat sonra şifre geldi.bu seferde de windows live de "invalid key" hatası veriyor.perşembe aldım hala oynayamıyorum hikaye modunu bile oynatmıyor

Valla local profil oluşturup bir de öyle dene istersen fakat anlamadım adamlar elinde key yokken nası oyun satıyolar herhalde bu kadar talep olacağına inanmıyorlardı. Rockstar'ın yerine olsam itelerim bunlara zamlı fiyattan keyleri görürler son kullanıcıya key yok demeyi..

steam normalde key satmıyor. ama bu salak gfwl yüzünden biz mağdur olduk ben de hasobilo'nun sorununu yaşıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam EU key çalışmadı.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaç gün oldu hala key yok. Ticket mı atsam. (atsam da nolucak ki)
  • Steam'de de çok kişi muzdaripmiş bu sorundan valla bu kadar büyük bir sorun olduğunu bilmiyordum. Direk rockstar games'le iletişime geçmek bence faideli olur bu aşamada. 3. parti satıcı sonuçta steam kullanıcıyı mağdur etmesi kabul edilemez.
  • quote:

Steam'de de çok kişi muzdaripmiş bu sorundan valla bu kadar büyük bir sorun olduğunu bilmiyordum. Direk rockstar games'le iletişime geçmek bence faideli olur bu aşamada. 3. parti satıcı sonuçta steam kullanıcıyı mağdur etmesi kabul edilemez.

rockstar games bununla ilgili açıklama yapmış.Ama xbox.comda da "bu kodla ilgili birsorula karşılaşıldı" yazıyor

http://support.rockstargames.com/entries/21729801-updated-11-9-12-problems-with-gta-iv-eflc-activation-keys-on-steam?locale=1

• açıklamada bir işe yaramıyor, dosyalarıdoğruluyoruz ancak nafile
  • quote:

açıklamada bir işe yaramıyor, dosyalarıdoğruluyoruz ancak nafile

Bende de olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihtnt -- 11 Kasım 2012; 15:58:13 >
  • http://steamcommunity.com/app/12210/discussions/0/882965239910084782/
    burda da bir kişi çözüm önermiş ama olur mu bilmiyorum.
  • Mesajım Dursun..
  • quote:

http://steamcommunity.com/app/12210/discussions/0/882965239910084782/

Bu çözümde oyuna girebilip online oynayamayanlar için. Steam bize cd anahtarı vermediği için henüz oyuna dahi giremiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninapersson -- 12 Kasım 2012; 9:38:28 >
  • quote:

quote:

http://steamcommunity.com/app/12210/discussions/0/882965239910084782/

Bu çözümde oyuna girebilip online oynayamayanlar için. Steam bize cd anahtarı vermediği için henüz oyuna dahi giremiyoruz.

benim sorunum zaten bu oyuna giriyorum fakat "invalid key" hatası veriyor ne online oynayabiliyorum ne de hikaye modunu oynayabiliyorum

• quote:

quote:

local profil dediğin nedir?
  • Oyunun keyi gelmiş ama yine oyujna giremiyorum. Social club üyeliğimi giriyorum succsful diyor ve pencere kapanıyor. Oyun yok. -Windows 8 kullanıyorum ondan mı acaba?
  • Herkese selamlar...

Öncelikle geçen hafta 05.11.2012 tarihinde Steam'den haftasonu kampanyasıyla GTAIV ve Libercity yi aldım. Herkes gibi ben de ne yazık ki oyuna girdikten sonra "invalid key" hatası alıyordum ve de offline olarak oynamak zorunda kalıyordum. Sonrasında Steam'e mesaj attım vs. bir şey olmadı sonrasında sırasıyla,

http://support.rockstargames.com/entries/21729801-updated-11-9-12-problems-with-gta-iv-eflc-activation-keys-on-steam?locale=1

Bu linkde yazanları gerçekleştirdim - Oyunun dosyalarını doğrulama işlemini yani - her iki oyun için de sonra

https://live.xbox.com/en-US/RedeemToken?xr=shellnav

linkinden hesabıma giriş yaptım. İşte sanırım burada çözdüm olayı çünkü hemen akabinde vermiş olduğum diğer mailime doğrulama kodu geldi ve bu kodla beraber sanıyorum hesabımı aktive etmiş oldum.

Akabinde ilk verdiğim linkteki yolu izleyerek GTAIV için CD key i bir kenara not ettim ve oyuna girdim. Sonrasında sign in yaptıktan ve CD keyi de girdikten sonra sorun ortadan kalktı! Öyle ki Libercity'de bile bir daha cd key istemedi. Şuanda her iki oyunu da sorunsuz oynuyorum. Bir haftalık çilem sona erdi :) Umarım bu yolla bir kaç kişi daha kurtulabilir.

İyi oyunlar dilerim.

• arkadaşlar cd keyi gelmiş olup oyunda "invalid key" hatası alanlar için yazıyorum.

1-öncelikle hotmail yada windows livedan bir hesapa açacaksınız ama hesabın adresini amerika gösterceksiniz.(amerikadan herhangi bir adres)
    2-sonra xbox.com'a gireceksiniz.oradan bu hesapla üyelik açacaksınız.
    3-sonra sol altda kodu kullan(reedem code)'a tıklayın ve steamin size verdiği keyi girin.sonra orada marketpalace browse çıkacak indirin.
    4-indirdikten sonra giriş yapın ve downloads-games'a tıklatın çıkan gta 4'ün altında "wiew game keys" var orayı tıklatın.
    5-sonra oyuna girip bu yeni kodu girin.keyfinize bakın.

valla adresi türkiye olursa kabul etmedi haberiniz olsun. umarım faydalı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasobilo -- 13 Kasım 2012; 17:21:52 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.