Öncelikle merhaba arkadaşlar benim uzun zamandır merak ettiğim birşey vardı. Bizim csgoda steame max 1000 adet item koyma sınırımız var fakat bazılarına bakıyorum 2000-5000 arası csgo itemi koyuyor acaba bu slotları para ilemi alıyorlar yoksa bir bugmu söz konusu bilgili olan yazabilirse sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc
Öncelikle merhaba arkadaşlar benim uzun zamandır merak ettiğim birşey vardı. Bizim csgoda steame max 1000 adet item koyma sınırımız var fakat bazılarına bakıyorum 2000-5000 arası csgo itemi koyuyor acaba bu slotları para ilemi alıyorlar yoksa bir bugmu söz konusu bilgili olan yazabilirse sevinirim.
Tahminime göre 1000 adet eşyayı pazara koyuyorlar.Sonra 1000 eşya alıyorlar envanterine.Sonra pazardan çekiyorlar 2000 oluyor emin değilim ama böyle olabilir.
Castieello
kullanıcısına yanıt
Bu olayı birisi daha demişti ama şuan bunu yapmak zulüm gibi birşey pazara ne koyarsan koy telefon onayı istiyor önceden olsa yapılabilirdi belki dedim daha kolay bir yolu olabilir.
999 üzerine 999 daha alıyorsun trade offer la sonra markete 1000 koyunca stabil 3000 yapabilirsin.Ötesinde sıkıntı var denemeni tavsiye etmem.
Bende şuan 976 adet eşya var. Stickerlar düşünce 100 kadar almayı planlıyorum. Bu yüzden envanterdeki eşyaları pazara koymaya başladım ama resmen işkence. 100 eşya koyuyorum sonra onların hepsini mobilden onaylıyorum.