Bildirim
Steam'da BF serisi indirimde!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
vietnamı alıcam da bc2 kutulu aldım steamdan vietnamı alsam zaten key vericek olur heralde sorunsuz -
quote:
Orijinalden alıntı: Er.Ralp
vietnamı alıcam da bc2 kutulu aldım steamdan vietnamı alsam zaten key vericek olur heralde sorunsuz
Steamda BC2 yok ise, Vietnam alamazsınız o hesaba. -
quote:
Orijinalden alıntı: Er.Ralp
vietnamı alıcam da bc2 kutulu aldım steamdan vietnamı alsam zaten key vericek olur heralde sorunsuz
alamazsın, elinde kalır. bf 2 complete pack aldım iyi oldu -
BF Complete + BC2 + Vietnam alcam ben de, arkadaşın BC2 keyini kullanıyordum, kendi hesabımda da olsun, bu indirim kaçmaz. -
Elimizde kutulu versiyon varsa steam'dan aldığımız vietnam key olmuyor yani ? -
quote:
Orijinalden alıntı: tatbkath
Elimizde kutulu versiyon varsa steam'dan aldığımız vietnam key olmuyor yani ?
Burada tüm olasılıklar anlatılıyor, yani olmuyor
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1650058 -
quote:
Orijinalden alıntı: Diablo
BF Complete + BC2 + Vietnam alcam ben de, arkadaşın BC2 keyini kullanıyordum, kendi hesabımda da olsun, bu indirim kaçmaz.
BF 2 oynamamıştım merak ettim o yüzden aldım zaten 5$ birşey değil, biraz oynadım tavsiye etmem eski oyun olduğu için grafik olarak çağın gerisinde kalıyor hareketlerde odun gibi. Birde BC 2 ve diğer oyunlarda sorun yok iken bağlanırken ve menüde sıkça donuyor, kullandığım os Windows 7 64bit sanırım BF 2 ile uyumsuz. BC 2 her yönden şu anda hepsinden güzel ve almaya değer, yanlız BF 2'de Jetlerin havalanışı, uçuşu hoşuma gitti BF 3'de yeni teknoloji ile nasıl olur kimbilir. BF 2'de 7 adet sınıf var biraz abartılmış, BF 3'de yine BC 2'deki gibi 4 sınıf yeterli olur bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 9 Mayıs 2011; 22:12:37 >
-
lanet olsun artık bedava verseler bf2 yi -
Bc2 yi aldım,kutulusu vardı zaten,birde steam aldım.
Ancak bilmiyorum başlasam mı..Çünkü Battlefield 3 geliyor,değmez herhalde.. -
BF2 aldım -
Arkadaşlar anlamadığım birşey var ben bc2 yi kutulu almıştım. Vietnam paketini steamden alamıyormuyum ? Biraz yabancıyım bu konularada.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X