Şimdi Ara

Steam'de Gördüğüm Bir Oyunu Arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, geçen gün Steam'de bir oyun gördüm ancak şu an oyunu bulamıyorum birazdan bahsedeceğim özellikler size çağrışım yaparsa bilgilendirmenizi rica edeceğim. Oyun büyü üzerine kuruluydu ve retro tarzdaydı hatta magicka gibi büyüleri birleştirip reaksiyon alabildiğimiz bir oyundu. Bu şekilde çok fazla oyun yok muhtemelen ve ben de daha fazla detay bilmiyorum ancak oyunda aksiyon hissiyatı var gibiydi. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim :) Herkese iyi günler.

• Emin degilim ama WitchIt olabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

Emin degilim ama WitchIt olabilir mi?
    Maalesef hocam bu değil, aradığım oyun 8-bit ya da 16 bitti yani pixelli grafiklere sahipti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obscurty

Maalesef hocam bu değil, aradığım oyun 8-bit ya da 16 bitti yani pixelli grafiklere sahipti.

Alıntıları Göster
    Bilemedim o zaman hocamumarim bilen birileri yardimci olabilir ya da kendiniz bulabilirsiniz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://store.steampowered.com/search/?term=magic&tags=4004

bu linkte etiketlenmiş ürünler olabilir belki bulursanız banada söyleyin merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

Bilemedim o zaman hocamumarim bilen birileri yardimci olabilir ya da kendiniz bulabilirsiniz...

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam yine de

@arcmage_enes Valla hocam ben de aradım bu etiketler ile ancak göremedim oyunu bunların arasında.

• Arkadaşlar oyunu buldum yardımcı olan herkese teşekkürler. Oyunun adı Wizard Of Legend. Steam sayfasını da aşağı bırakıyorum.
    >> Wizard Of Legend Steam Sayfası <<

@arcmage_enes buyur hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obscurty -- 4 Ağustos 2018; 21:6:7 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.