Şimdi Ara

Steam'de Gözden Kaçan Harika Oyunlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
7
Favori
4.225
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Clive Barker's Undying. Müthiş bir dünyası ve kurgusu olan bir FPS. Mutlaka oynanmalı.
  • Hocam steam linkini bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

çok var da yazmaya üşeniyorum. Misal Hard Reset. Hem çok ucuza alabilirsiniz hem de çok keyiflidir. Grafikleri nextgen etiketiyle sunulan oyunlarla kapışacak kadar iyi. Yeni Shadow Warrior'ın yapımcılarından yamulmuyorsam.

Lütfen yazzz
  • Güzel konu devamını bekleriz
  • Ori and the blind Forest baya güzel bir oyun. Millet almadı ama nedense.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrTux kullanıcısına yanıt
    Güzel bir oyuna benziyor hocam, grafik yapısı trine serisini andırıyor fakat sistem gereksinimleri nedeniyle listeye ekleyemem ne yazık ki
  • Hocam listebizdeki bazı oyunları aldım bazılarını da istek listeme ekledim. Ama su patrician 3 bana Tortuga diye bir oyunu hatırlattı. O oyunu biliyor musunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • goat simulator ve stanley an itibariyle tatlı bir indirime girdiler almak isteyenler kaçırmasın derim.
  • Summer sale bitmek üzere ve yarın büyük bir güncelleme yapıp, listeyi dahada uzatacağım.
  • Dust: An Elysian Tail baya güzel oyun . sistem gereksinimleri de fazla değil .
  • Liste için tavsiye oyunlar:
    Super Meat Boy
    Beat Hazard
    Defense Grid: The Awakening
    **And Yet It Moves**
    DLC Quest
    Blocks That Matter
    BIT.TRIP RUNNER
    Crayon Physics Deluxe
    Audiosurf
    AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! for the Awesome
    Crazy Machines serisi
    Deadlight
  • Mini Metro oyunu gözden kaçmış mıdır bilmem ama harika bir oyun bence, benden söylemesi. Tabii henüz geliştiriliyor oyun, daha da ayrıntılı hale gelirse harika olur.
    Bu arada Game Dev. Tycoon oyununa alternatif oyunlar var mı? O tür oyunları çok seviyorum ama bir süre sonra saçmalıyorlar maalesef.
  • EDGE: Evde, ofiste vakit öldürmek için yapılmış, mobil oyun tarzında basit bir küp oyunu, daha önce telefonda oynuyordum.
    Trackmania Nations Forever (Free to Play): Multiplayer araba yarışı, oyun motoru çok basit, kontroller rahat ve multiplayer oynamak inanılmaz eğlenceli. Türk serverı dahi var.
    Syberia I-II: Her biri toplamda 10 saat gameplay'e sahip, lise çağlarımdan beri hayran olduğum click-point adventure oyunu, nefis konusu var. Oynamayan çok şey kaybeder.
    Thomas Was Alone: Geometrik şekillerle zeka dolu bulmacaları çok zorlanmadan çözebileceğiniz güzel bi oyun. Tek celsede bitirmiştim.
    Valiant Hearts: Great War: Hiç abartmıyorum, Steam'de oynadığım en güzel ve dokunaklı oyundur. Hikayesi, oyun içerisindeki duygusal akış, ara sıra geçmişten verilen değişik bilgiler, her şeyiyle yapbozu tamamlıyor, bu oyunu oynamadan hiçbir click-point oyuna, hatta hiçbir hikayeli oyuna başlamayın, her arşivde olması gereken bi yapıt bence.
    To The Moon: Bilmiyorum, artık oynamayan kalmış mıdır ama click-point oyunlarda oynanması gereken oyunların başında gelir. Hikayesi çok yaratıcı ve aynı zamanda dramatik. Diyaloglar kimi zaman eğlenceli de olmuyor değil. Türkçe dil desteği ile arşivlerde yer alması gereken oyun.
    Hotline Miami: İmzamdaki grafikten de anlaşılacağı üzere, en sevdiğim aksiyon oyunu. Oyunun konusu zaten "based on a true story". Bu başlı başına oyun kalitesinin seviyesini tespit etmekte işimizi kolaylaştıracak bi etken. Gameplay kısmı yeni başlayanlar için zor, ama alışınca aynı bölümü 100 defa oynamak bile sıkmıyor. Her karakterin farklı özelliği olması oyuncuda merak duygusunu ateşliyor, her bölümde farklı farklı kombolar yapmak için can atıyorsunuz haliyle. Şimdiye kadar oynadığım en "kan gövdeyi götüren" oyun sanırım HM'dir. Aynı oyunun ikincisi de çıkmıştı Mart ayında, oyunu aylarca beklememe rağmen beklentimi karşılamadı. Serinin birincisi gibi efsane olamayacak nitelikte. O yüzden önce 1. den başlayın.

Yazdığım oyunlar her ne kadar bilindik olsalar da yine bilmeyenler için güzel olabilir.

• Güzel oyunları derlemişsin.. Bazılarını oynamıştım bazılarını yeni gördüm. Severim böyle oyunları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gruptan devam ediyorum arkadaşlar.
    http://steamcommunity.com/groups/tospadantavsiyeler
  • 2 liste ile güncellendi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.