Şimdi Ara

Steam'de Gta 5'i download etmeden hazır kurulu olan gta 5 ile entegre etmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rockstargames'den bilgisayara gta5 kurdumuştum (korsan değil). Steam üzerindende gta5'i satın almıştım ama download etmedim. istediğim şey socialcluptan indirip kurduğum gta5'i steamde download etmeden oynamak istiyorum.

C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V diziminde kurulu olan gta'yı steam klasorunde tam olarak nereye atmam lazım ki indirmeden oynuyabileyim. Bilen varsa biraz ayrıntılı olarak açıklarsa çok sevinirim.

• Şimdi steam library hangi dizinde ise ona giriyorsun. Steamapps commona girdikten sonra Grand Theft Auto V klasörün adı tam olarak bu olacak bu klasörün içine dosyaları atıyorsun. Steami kapatıp aç ve indirmeye başla dosyaları kontrol edip eksik varsa indirecektir. :)
  • whitelotus59 kullanıcısına yanıt
    öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkürler. dediğiniz şekilde yaptım ama görmedi.

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\downloading\271590 --> steamden bu konuma download ediyor şuan 34 GB oldu.

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common --> bu konuma steamden gta'ya ait hiç bi dosya atmamış. ben yine belirttiğiniz gibi "Grand Theft Auto V" 68 gb kusurluk olan orjinal boyuttaki gta'yı buraya attım. Steamdeki indirmeyi durdurup kapatıp actım. Ama maalesef olmadı. ayrıca oyun belleğinin bütünlüğünü doğrula dedim yine fayda etmedi. Acaba harici yerden yüklenmeye önlem mi aldılar dicem ama bu indirdiğim gta 5'inde(socialclup) steamde indirilenden farkı yoktur diye düşünüyorum.
  • Hocam dosyalar aynı ama bazen böyle hata verebiliyor steam malesef yarısını indirmişsiniz zaten indirin gitsin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitelotus59

Hocam dosyalar aynı ama bazen böyle hata verebiliyor steam malesef yarısını indirmişsiniz zaten indirin gitsin derim.

aynen öyle yapıyorum. İndirdiğim zaman steam üzerinden yedeklerim artık. teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.