Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.999
Cevap
259
Favori
363.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, elinde olup satmak isteyen arkadaşlar dm atabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende teklifleri degerlendirebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konsolu alabilmenin bi yolu yok mu Türkiye'den Steam Deck [ANA KONU]  bilen varsa bizide aydınlatsın ya.

• 20 bin TL gibi uçuk rakamlar isteniyor. Almayın bu fırsatçılar dan.

• osmandemi2 kullanıcısına yanıt

400 dolar/euro ya yurtdışında (Hollanda gibi) yaşayan bi tanıdığımıza aldırtsak ne kadar sürer gelmesi dağıtımı çok uzun süren bir cihaz mıdır? Fırsatçılardan hayatta almam bu arada.

• uummuuttss kullanıcısına yanıt

Hocam bende alacağım ama bekliyorum. Cihaz beta gibi çıktı sıraya koyuyorlar. Son yama ile fan da düzeltmeler yapılıyor. Ses ayarı yapılıyor. Bekleyin derim. Sıra size gelirse gelmesi kısa sürer . Ama sıra var şu an .

• Ben duyurulduğu günden 1 gün sonra sipariş vermiştim. İlk teslim edilen Şubat döneminde yer alamadım o yüzden benimki Nisan dönemine sarktı. Şuan sipariş için ön kayıt verseniz en erken Kasım-Aralık gibi teslim olur sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz satan olursa bende fiyat alabilirim

• 2023 yılında birçok ülkeyle beraber TR yede resmi olarak gelmesi bekleniyor.Steam Deck [ANA KONU] 

Fiyat: 512 GB modeli için 13K civarı olabilir.(USD -> 16.5 TL ^^)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 4 Haziran 2022; 14:34:16 >
  • Cihaz eline geçenler Ubisoft, Epic, Origin gibi diğer platformlardan aldıkları oyunları denediler mi? Yine Windows yüklenince ses sürücülerinde problem vardı, bluetooth kulaklık ya da hoparlör ile kullanmak gerekiyordu. Gelişme yok takip edebildiğim kadarıyla.

Belli bir süre kullanmış olanlar bilgi verebilirler mi? Ne olsa ilk çıktığında sorunlar vardır, zamanla daha stabil hale gelmiş olabilir cihaz. Yine ilk bakışta görünmeyen artı, eksiler zamanla daha iyi anlaşılabilir.

• Satmak isteyen olursa bana yazabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Ben Epic kurdum. Proton, özellikle de son sürümü gayet iyi çalışıyor. Steam kütüphanesi dışı oyun diyerek Epic Launcher'i kurdum ve SD card'a Epic kütüpanemdeki Dying Light 2 iyi yükledim. Oyun, tüm ayarlar full ve FSR performans modunda oldukça akıcı çalışıyor.
    Steam Deck [ANA KONU]
    Steam Deck [ANA KONU]
    Steam Deck [ANA KONU]
    Steam Deck [ANA KONU]
    Steam Deck [ANA KONU]

• Satmak isteyen bana da haber versin lütfen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • coppermine kullanıcısına yanıt

Müsait olduğunuzda Ubisoft Connect oyunlarınız varsa onları da deneyebilirseniz sevinirim. Teşekkürler, oyunları nerede ucuz bulursam oradan almaya devam o zaman Steam Deck [ANA KONU] 

aslında benzer mantıkla Ubisoft da çalışacaktır ancak burada sorun şu ki, cihaz linux işletim sistemli ve proton ile windows için yazılmış programları emule edip açıyor. Steam’den direkt aldığınız oyun bile o sebeple tamamen sorunsuz çalışmayabiliyorken, proton önce epic yada ubisoft launcheri çalıştırıp ardından da onun içerisindeki oyunu da çalıştırınca iki defa iş yükü doğuruyor. Bu da performansını etkiliyor. Mesela Epic’deki Dying Light 2 çalışıyor olsa da Horizon Zero Down çalışmıyor. Aynı oyunu Steam’den alsanız çalışıyor ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coppermine -- 14 Haziran 2022; 0:48:10 >

İşte benim korktuğum oydu. Bazı oyunların normalde yüzüne bakmayacağım halde sırf Steam Deck’e uygun olur diye alıyorum(bkz: GOW) Eğer diğer platformlarda sorun yaşarsam boşa almış gibi olacak. O zaman oyunları mümkün mertebe Steam üzerinden almaya devam. Teşekkürler tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 14 Haziran 2022; 0:35:1 >
    Eğer Steam Deck düşünüyorsanız doğru yaparsınız. Ben artık bedava oyun olmadıkça Epic’den almıyorum. Xbox Game Pass Ultimate aboneliğim olsa da Steam’den Forza Horizon 4’ü de bu mantıkla aldım. Steam Deck’de bu tarz oyunlar hem performanslı hemde zevkli.

• Ah ah Türkiye de satışa sunulsa da alsak.

Hocam bir soru da ben sorayım. Direk steam üzerinden yüklediğin bir oyuna Türkçe yama atabiliyor musunuz hiç denediniz mi?

Şubatta verdim siparişi de Ekim’den sonra gelecek işte… Amerika’dan getirecek bir arkadaşım, sene sonuna kadar elimde olur.

Forza da var hesabımda, bayağı eğlenceli olacak bir gelse Steam Deck [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.