Çeviridir: Mutlu cumalar! Bugün şaka yok, ancak kısa bir süre önce Steam Deck için 2.000 Doğrulanmış ve Oynanabilir oyunu geçtiğimizi ve bunların yarısından fazlasının Steam Deck Onaylı olduğunu belirtmek istedim! 🎉 Harika bir hafta sonu geçirin ve Pazartesi günü ilk Q2 sipariş e-postaları için görüşürüz! ----- Steam Decktwitter “Happy Friday! No jokes today, but just wanted to note that we've recently passed 2,000 Verified and Playable titles for Steam Deck, over half of which are Steam Deck Verified! 🎉
Have a great weekend, and see you on Monday for the first set of Q2 order emails!” https://twitter.com/OnDeck/status/1510000043163455491?s=20&t=7hrCIQYyWH6OLY1XwNmyAw |
Steam Deck [ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
Xbox, Steam Deck için Doğrulanmış ve Oynanabilir Oyunların Listesini Büyütüyor
Valve, taşınabilir PC oyun cihazı Steam Deck'i Şubat ayının sonunda piyasaya sürdü. Böylece Steam'deki çok sayıda oyunun elde taşınabilir cihazda oynanabileceği onaylandı. Ancak şu anda tüm oyunlar Steam Deck'te oynanamıyor. Ekipler, konsol için oyunlarını uyumlu hale getirmeye çalışıyor.
Geçtiğimiz süreçte Xbox Game Studios, Doğrulanmış, Oynanabilir ve Desteklenmeyen oyunların bir listesini paylaşmıştı. Steam Deck'te çalıştığı onaylanan Xbox Game Studios'un listesi, yedi yeni Doğrulanmış oyun ve dört yeni Oynanabilir oyunla büyüdü.
İşte Steam Deck'teki yeni Doğrulanmış ve Oynanabilir Xbox Game Studios oyunlarının listesi:
Yeni doğrulanan oyunlar
- Fable Anniversary
- Halo Wars: Definitive Edition
- Ori and the Blind Forest: Definitive Edition
- Killer Instinct
- Kalimba
- Halo: Spartan Strike
- Rush: A Disney Pixar Adventure
Yeni oynanabilir oyunlar
- Minecraft Dungeons
- Gears Tactics
- Deadlight
- Halo: Spartan Assault
Daha önceki Doğrulanmış, Oynanabilir ve Desteklenmeyen oyunların listesi:
Doğrulanmış oyunlar
- Psychonauts 2
- Hellblade: Senua's Sacrifice
- Battletoads
- Max: The Curse of Brotherhood
Oynanabilir oyunlar
- Sea of Thieves
- Forza Horizon 5
- Forza Horizon 4
- Quantum Break
- State of Decay: Year-One Survival Editon
Desteklenmeyen oyunlar (Hile önleme amaçlı)
- Gears 5
- Halo: The Master Chief Collection
- Halo Infinite
- Microsoft Flight Simulator X
-
Steam Decktwitter“Good morning! It's been around a month since Steam Deck launched, and we've been listening to feedback and pushing updates at a steady clip. Here's a quick look at everything that's been added and improved to Steam Deck since launch! https://t.co/XnNhPBArJU https://t.co/mcyF6vR6Zi”https://twitter.com/ondeck/status/1512114363120771075?s=21&t=9xpvezoMbfRyi0813hdgwg
-
Cihazın hypeı söndü gibi. -
Cihazda gözden kaçan bir detay şu; FSR gömülü olarak geliyor. 540p’yi simule edip çözünürlükten minimum taviz vererek garanti her oyunda 60FPS alabiliyorsunuz. -
Bir ton güzel özellik gelmiş meraklısına. Şu cihazın ülkemize gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum, gelmez ise yurtdışına gidip alıcam en son .
-
Evet patladı cihaz, yurtdışında da yüksek satıs yapamadılar.
-
https://www.youtube.com/watch?v=3DJve6x-HeQ&feature=youtu.be
Ue5 Matrix’in demo testi.
Bu cihazın bel kemiği fsr teknolojisi olacak, uzun vadede. -
Valve, Steam Deck'te 2 Binden Fazla Oyunun Doğrulandığını Açıkladı
Valve, Steam'de yer alan 2.000'den fazla oyunun, taşınabilir PC el konsolu Steam Deck için resmi olarak doğrulandığını duyurdu.
Valve bir blog yazısında şunları bildirdi: "Steam Deck için sadece bir ay içinde resmi olarak 2 binden fazla oyun doğrulandı - oynanabilir duruma getirildi. Böylece ilk büyük dönüm noktamıza ulaştık. Topluluğun bu oyunlara ulaşması ve oynaması gerçekten heyecan verici bir durum. Yeni - eski, büyük - küçük, her türden oyun Steam Deck'te yer alıyor ve oyuncular bu oyunlarla çok eğleniyor gibi görünüyor.
En büyük amaçlarımızdan biri mümkün olduğunca fazla oyunu desteklemek. Bunların arasında anti hile teknolojisi kullanan oyunlar da var. Çalışmalarımıza ve daha fazla oyunun uyumlu hale getirilmesi için çalışıyoruz. Bir sonraki büyük kilometre taşını sizlere duyurmak için sabırsızlanıyoruz."
Onaylı ve oynanabilir oyunlara göz atmak için buraya tıklayın.
-
-
Hayırlı olsun. Eline ulaştığında fotoğraflar ve yorumlarını bekleriz hocam.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Kullanıcı deneyimlerinizi bizlerle paylaşırsanız çok seviniriz :)
-
Hayırlı olsun hocam muhakkak inceleme bekliyoruz
-
-
Oyş.sevindim hocam. Türkiye ye bir şekilde gelsin de önemli olan o.
Ufaktan ben Steam deck için bütçe ayarlayamaya başlayayım. Ben hazır olana kadar onlar çoktan getirirler.
Türkiye de ben çok satılacağını düşünmüyorum, switch gibi bir kitlesi olur.
Şuan ne kadar talep var bunu da bilmiyorum ama anladığım kadarıyla öyle çok popüler olmadı. Bence iyi oldu böyle olması.
Karaborsaya düşer öteki türlü hiç alamayız. -
Bende açıkcası steam deck alırım diye switchi sattım umduğumu bulamadım zaten çok sıkıldım. Steam deck den umutluyum bilgisayar oyunlarını oynarım istediğim yerde diye. Gerçi switchi sattım steam deck alırım diye onuda dji drona bağladık ama neyse şimdi baştan biriktirmeye başlayalım
-
Biraz absürt olacak ama ben evde kullanmak için alacağım cihazı :) yatakta uyumadan önce 1 saat oynar uyurum kafasındayım. -
Aslında gayet mantıklı steam decki ben yolda toplasanız 10 15 dakika zor kullanıyordum çünkü yolum kısaydı bende genelde evde veya sahilde kullanıyordum şimdi evde balkonda sahilde neler neler olur 20.000 powerbank alacaksın yanına mis
-
Hocam şöyle, diğer cihazların psikolojisi farklı bende. Power desktop kullandım, en uzun süre kullandığım cihaz buydu. Bunu ben bir açıyorum sabah ediyorum.
O Power tuşuna bastım mı olay bitiyor benim için. Bu konuyu çok düşündüm, deck yerine PC mi diye de. Deck tarafında karar kıldım.
PC veya konsol da oyun oynamak, her şeyden feragat edip kendini cihaza adamak gibi.
Mesela bu cihazla sabah kahvaltısında path of exile açıp bir yandan da map dönebilirsiniz.
Sadece switch de bunu yaparbilirsiniz birde bunda.
Hemen aç bitir, çerez oyunlar için mükemmel bir cihaz. Üstelik arkasında Steam kütüphanesi var. Fiyatları da Türkiye uygun, Steam de.
İleride çıkacak ağır aaa oyunlar içinde fsr teknolojisi var.
Bana göre, tercih durumunda olmuş bir cihaz. -
Fsr teknolojisi ile ilgili elde bir performans tablosu var mı? açıkçası fsr teknolojisinin bu cihazın gücünü biraz daha optimize edeceğini düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X