Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Steam Deck LCD 512GB | 13000TL Satın Al 9 Mart 2024 15:33 1 1 [SATILDI] Steam Deck LCD 512GB | 13000TL Denemek icin ikinci el olarak aldigim steam deck satilik.*512GB GB versiyonu. Bu versiyonun ekrani diger alt modellerden farkli olarak kendinden anti glare kaplamali.*Herhangi bir islevsel sorunu yok, temiz cihaz. Kozmetik 9.3/10*Orjinal sarj aleti ve kendi kutusu ile birlikte gonderecegim.*R2 tusu son basma kismina geldiginde biraz farkli hissediliyor. L2 gibi tok degil. videosu*Aldigimda da bu sekildeydi. Oynarken sorun yasamadim, bi zamandan sonra farketmedim de.*Basit bir sey gibi duruyor, icini acmak istemedim. Isteyen olursa bi bakabilirim acip.*Kendi kilifinin disinda da ince bir cizik var, ben cihazi aldigimda da bu sekildeydi.Samsun ici elden, diger illere eft sonrasi kargo.*Sormak istediginiz detayli seyler icin her zaman yazabilirsiniz. Mesai vaktinde aramalara donus yapamayabilirim.WhatsappFiyat:13000TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] YD Redmi Note 12 Pro + 5G 12/256 7500TL [SATILDI] Lian Li O11 Dynamic Mini Snow White [SATILDI] [SATILIK] Meta Quest 3 128GB | 17000TL Surfshark Hesabı | Ekim 2025e kadar | Ortak Kullanım