Arkadaşlar merhaba. Haftalardır çözümünü bulamadığım bir sorunu son çare buraya yazıyorum. Steam bana kafayı sıyırtmak üzere. Örneğin 100 GB'lık oyun indirecek olayım. Hangisinin olduğunun hiç önemi yok. İndirme saniyede 10 mb ile başlıyori 2-3 gb indiriyor bir anda hız saniyede 100-200 kb'a düşüyor. Steam'i tamamen kapatıp açıyorum. Yine saniyede 10 mb ile 1-2 gb indiriyor sonra yine çakılıyor. 100 gb'lık bir oyun böyle böyle inmiyor bir türlü. Gerçekten kafayı üşütmek üzereyim. İnternette bulduğum her yöntemi denedim. Z790 çipsetli anakart, samsung 990pro 2 tb ssd var. Modem ethernet kabloyla bağlı. Superonline 100 mbps fiber internet. Aşağıdakilerin hepsini denedim.
Steam haricinde hiçbir platformda sorun yaşamıyorum son hızda indiriyorum. Steam çok basit bir indirme işlemini neden bu kadar karmaşık hale getirmek zorundaki. Gerçekten bazen çıldıracak gibi oluyorum. Dualsense edge uyumluluğu yüksek olduğu için steam'i tercih ediyorum. Diğer platformlar bu konuda biraz sorunlu. Aşağıda da resim bıraktım. Bu problemi yaşayan varsa farklı bir çözüm bulduysa paylaşırsa çok sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canskru -- 28 Eylül 2024; 10:51:14 > |
Bildirim