Bildirim
Steam error hatasi lütfen yardimmm
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Foto atarsan yardımcı olabiliim kardeşim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Denetim masasından Ağ Ayarlarına gir, Ağ ve Paylaşım merkezi, oradan "Enthernet" tuşuna bas. Özellikler de, İnternet Protokolü Sürüm 4'e çift tıkla, "Aşağıdaki DNS Sunucu adreslerini kullan :" seçeneğini seç, üsttekine 8 . 8 . 8 . 8 , alttakine 8 . 8 . 4 . 4 'ü gir. Yani Google'ın DNS'ini kullanmış olacaksın, bu herkesde çalışıyor ama sadece bende çalışmıyor ben de anlamadım.
Bu olmazsa aramaya "Proxy" yaz, "Proxy Sunucusunu Yapılandır" diye bir şey çıkıcak ona bas, Yerel Ağ Ayarları'na tıkla, oradaki bütün tikleri kaldır. Tik yoksa sorun yok.
Son olarak Çalıştır'ı aç, cmd yaz ve yönetici olarak çalıştır. Sonra oraya "ipconfig /registerdns" yaz, sonra "ipconfig /flushdns" yaz. Son olarak modemi ve bilgisayarını yeniden başlat.
Sorun çözülmezse bu araç ile ağ ayarlarını sıfırlayın:
Complete Internet Repair
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagitadam -- 10 Kasım 2018; 11:32:29 >
Denicem reis allah razı olsun
bu hatayı bende alıyorum kagitadam çözümünüde denedim dediginiz gibi ama olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr3450 -- 10 Kasım 2018; 22:11:31 > -
Yazdığın tüm çözümleri denedim ama maalesef sonuç alamadım nedir çözümü internet müşteri hizmetlerini bile aradim ama sonuç yok
Yokmu bilen. ?????
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X