Öncelikle KolayGelsin iyi günler arkadaşlar. Benim sorum şu; Steamde bir oyun aldım. Oyunu oynuyorum. Oyundan çıktıktan sonra steamda oyun eşitleniyor. diyor. bunun için 5 dk bi yükleme yapıyo kendi kendine. Her çıkışımda oluyo bu.. Bunun çözümünü bilen yardımcı olsun VE Skyrim ' de ctrl+tab yapınca mause oyuna geliyor ve oyun imleci ile çok farklı yerlere gidiyor. Şİmdiden teşekkür ediyorum sizlere.
aynı sorun bendede var ne yapmak gerekıyor acaba bunu durdurmak ıcın
Bu bir sorun değildir. Oyundan çıkınca oyununuzun save dosyasını internete yedekler. Yani oyunu aynı steam hesabından başka bir bilgisayara yüklediğinizde aynı yerden devam edebilmenizi sağlar. Atıyorum skyrim'de uğraştınız epey ilerlediniz falan sonra bilgisayarda bir sorun çıktı format attınız oyun silindi kayıt dosyasını kurtaramadınız. İşte bu oyun sonunda çıkan eşitleniyor olayı buna yarıyor. Formatı atıyorsunuz, oyunu tekrar yüklüyorsunuz ve kaldığınız yerden hiçbir şey yapmadan devam edebiliyorsunuz. Her şeyiniz aynı kalıyor. Olay bu
Ayrıca skyrim fare imleci ile ilgili durumu windows 7 kullanırken ben de yaşıyordum çözümünü bilmiyorum ama oyunu kaydedip çıkıp yeniden giriyordum. Windows 8.1'e geçtim sorun devam etmiyor artık.
Windows 8.1 benim bilgisayarımda Fakat öyle olunca ekran titremeye başlıyor bende o yüzden windows 7 uyumluluğuna geçirdim. Ve şöyle bişey varki Ben başka hiçbi bilgisayardan açmadımki Steam Hesabımı. Ve 25 oyun var Sadece SKYRİM'de oluyor. ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme