Şimdi Ara

Steam Güncelleme kuyrukta

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lütfen yardım edin dün Ark Survival Evolved Aldım steamden güncelleme yaptı birdaha yaparken bilgisayarı kapattım gec bir saatti sabah kalktıgımda güncelleme kuyrukta yazıyor ve oyuna girmiyor lütfen yardım şimdiden Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: smo12

Arkadaşlar Lütfen yardım edin dün Ark Survival Evolved Aldım steamden güncelleme yaptı birdaha yaparken bilgisayarı kapattım gec bir saatti sabah kalktıgımda güncelleme kuyrukta yazıyor ve oyuna girmiyor lütfen yardım şimdiden Teşekkürler

Steam menüsünde üstte indirmeler tarzı bi şey olması lazım iş yerindeyim hatırlamıyorum. Orayı açınca sıradaki downloadlar, update'ler duruyor, onları başlatabiliyorsun.
  • Saolun ama Dediğiniz menüyü bulamadım size zahmet evinize gidince bakıp tekrar cevap verirmisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Saolun ama Dediğiniz menüyü bulamadım size zahmet evinize gidince bakıp tekrar cevap verirmisiniz

Steam penceresinde üstte Mağaza Kütüphane yazıyor. Kütüphane'nin üzerine gel, en altta indirmeler yazıyor onu tıkla.
  • Beyler steam 3d secure kullanıyor mu?Ziraat banka kartıyla alışveriş yapabilir miyim?Kartı alışverişe açtırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

quote:

Saolun ama Dediğiniz menüyü bulamadım size zahmet evinize gidince bakıp tekrar cevap verirmisiniz

Steam penceresinde üstte Mağaza Kütüphane yazıyor. Kütüphane'nin üzerine gel, en altta indirmeler yazıyor onu tıkla.

Alıntıları Göster
    teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.