Bildirim
Steam Haftasonuna özel birçok oyunda %75 indirim yaptı.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Portal 2 fiyatı ne kadar olmuş?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: M.İ
şuan indirimde değil şimdiki fiyatı 20 $ mış.ama yakında düşer gibi, çünkü portal 1'i bi ara steam 1 saatliğine ücretsiz indirime açmıştı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pat O Brien
quote:
Orijinalden alıntı: M.İ
şuan indirimde değil şimdiki fiyatı 20 $ mış.ama yakında düşer gibi, çünkü portal 1'i bi ara steam 1 saatliğine ücretsiz indirime açmıştı.
Ne zaman açtı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Grand theft auto serisini satın aldım 12 dolara. Eyvallah arkadaş lf4d2 dolayısıyla steam vardı kaçırmadığım iyi oldu . -
Hitman'nin son oyunu kadar çöp bir hitman oyunu daha var mı...Sakın ola alıp da paranızı sokağa atmayın. -
Hep işe yaramayan oyunları indirime sokuyolar zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: Phoenix *
Grand theft auto serisini satın aldım 12 dolara. Eyvallah arkadaş lf4d2 dolayısıyla steam vardı kaçırmadığım iyi oldu .
bende 1 hafta önce lf4d2 yi indirime girince almıştım.oynamak için biraz geç oluyo ama böyle indirimlerden faydalanmak gayet güzel -
quote:
Orijinalden alıntı: FadeToßlack
Hitman'nin son oyunu kadar çöp bir hitman oyunu daha var mı...Sakın ola alıp da paranızı sokağa atmayın.
Katılıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X