Şimdi Ara

Steam Hakkında Yardım İstiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar ben bilgisayarıma Euro truck simulator 2 yi indirip kurdum daha sonra multiplayer eklentisini indirip kurdum ama multiplayer oyun oynayamadım hiç araç yoktu ve established diye hata verdi daha sonra multiplayerı bilgisayardan kaldırdım ve normal euro truck simulatore girdim ama hiç iş görünmemeye başladı. Ayrıca multiplayer dosyasını silmeye çalıştığımda ise dosyayı kapatın diye uyarı alıyorum ama dosya zaten kapalı sabahtan beri uğraşıyorum bir türlü sorunu çözemedim.
    Şimdi ben bu oyunu denetim masası üzerinden kaldırsam tekrar steam üzerinden yükleme yapabilir miyim ? Ya da nasıl yapmalıyım ve nasıl multi oynayacağım lütfen yardımcı olun.

• Oyunu sil baştan yükle, dosyalara elleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 81melih54

Oyunu sil baştan yükle, dosyalara elleme.

Aynen elleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Oyunu sil baştan yükle, dosyalara elleme.

Hocam peki denetim masasından mı kaldırayım ? Ve multiplayer oynamak için eksik bir şey yaptım sanırım multi olmuyor bir türlü.
  • Denetim masasından sil bidaha yükle, multiplayer için de senin yapman gereken bişey yok sonuçta oyun multiplayer özelliğine sahip, oyunu tekrar yükledikten sonra eğer yine olmuyosa başka bi sorun vardır, uptade ile düzeltilecek bi sorun olabilir.
  • quote:

Denetim masasından sil bidaha yükle, multiplayer için de senin yapman gereken bişey yok sonuçta oyun multiplayer özelliğine sahip, oyunu tekrar yükledikten sonra eğer yine olmuyosa başka bi sorun vardır, uptade ile düzeltilecek bi sorun olabilir.

Çok sağolun sayenizde çocuk başımdan gitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.