Şimdi Ara

STEAM HESABI SATANLAR DOLANDIRICI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşın dediği de doğru işini kaliteli yapanları tenzih ederim ama şu sıralar güvenmek gerçekten zor
  • beyler satacağınız hesapların mailini de devredin ben güvenilirim demekle güvenilir olunmaz. Güvenilirseniz hesaba ait ilk maili devredin bu kadar basit . Eğer etmiyorsanız burada boş laf yapmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saygısızca

quote:

Orijinalden alıntı: AlphaFéin

quote:

bence sen espri yapma olmuyor

??? bilişim suçundan mahkemeye çıkmışsın nesi espri?

normal bir mahkeme oldu karşılıklı dava ben de ondan şikayetçi oldum çaldı diye bilişim suçun da delillerin çok sağlam olması gerekmekte ama ben bu alıkoyulmadan dava edildim bilişim suçu değil bilinçsizce konuşuyorsunuz biraz burada birilerini uyarıyorum sonra canı yanan siz olursunuz. Referansla anca csgo hesabı satılır 300 TL oyunlu bi hesabı 80 liradan satan %100 dolandırıcıdır. Bu net bir tespit.

300 liralik oyunlu hesabın oyunları indirim zamani 150 liradan alinir. Ama bunu 80 liradan satan dolandırıcı oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlphaFéin

quote:

bence sen espri yapma olmuyor

??? bilişim suçundan mahkemeye çıkmışsın nesi espri?

normal bir mahkeme oldu karşılıklı dava ben de ondan şikayetçi oldum çaldı diye bilişim suçun da delillerin çok sağlam olması gerekmekte ama ben bu alıkoyulmadan dava edildim bilişim suçu değil bilinçsizce konuşuyorsunuz biraz burada birilerini uyarıyorum sonra canı yanan siz olursunuz. Referansla anca csgo hesabı satılır 300 TL oyunlu bi hesabı 80 liradan satan %100 dolandırıcıdır. Bu net bir tespit.

Senin gibi yani?

• Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. Adam bide hesabı sattıktan sonra dava açıyor ne günlere kaldık

Not: konunun özeti kişi kendinden bilir işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neboland -- 27 Temmuz 2017; 19:34:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen hemen tüm DRM firmalar (B.Net,Origin,Steam,Uplay,GOG vs.) hesap satışı ve ticaretini net bir şekilde yasaklamışlardır. Kurallar ve sözleşmede açıkça belirtilmiştir.

Siz birinden hesap alarak aynı zamanda bir risk de satın almış oluyorsunuz. Bu riski en aza indirebileceğiniz tek faktör ise karşılıklı oluşan güven ve bilindik kimseler ile yapılacak ticaret olacaktır.

Kötü niyetli kişiler istedikleri an, hesaplarını bir mail ile geri alabilirler. Siz de öylece kalırsınız.
  • MurderBunnie kullanıcısına yanıt
    25'ten fazla hesap sattım. Benden yana hiçbir sıkıntı yaşamadılar. 1 kere hesap almıştım arkadaşıma onu 1 hafta sonra geri aldı çocuk. 30-40 tl için yaptıkları yazık gerçekten.. Önemli olan satıcının namuslu olması. Yoksa çok kolay geri alınabilir.
  • Ne kadar boş ve gereksiz bir konu kişinin kendisi ne ise karşısındakinide öyle sanırmış diye boşa dememişler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.