Şimdi Ara

STEAM HESABI SATANLAR DOLANDIRICI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sakın ama sakın steam hesabını devir almayın.
    Geri alması çok kolay. Hesabım çalındı deyip bir satın alımınızın banka dekontunu yolluyır ve ilk e postanızı giriyorsunuz ertesi gün yeni bir şifreyle hesabı size veriyorlar. Bu dolandırıcılar bu yüzden paraya sıkışığım gibi çeşit çeşit göz boyamalarla ucuza çok pahalı oyunların bulunduğu steam hesaplarını sattıklarını söylerler. İnsnırsanız pişman olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Steam hesabini dediğiniz gibi ilk sahibi her zaman rahatca geri alabilir. Bu tür satin alinan hesaplar her zaman tehlike altinda.
  • Bu genellemeyi yapmanız yanlış. Bir şey alacaksanız referansı bol, sorunsuz teslimat yapan kişilerden alırsınız ortada sorun kalmaz.

Ama siz her ucuz gördüğünüz şeye atlarsanız kusura bakmayın sizi silkelerler.

Hesabı buradan aldıysanız kimse o yazın hesabını sorarız. Geçmiş olsun.
  • Beyler sakın almayın mahkemeye verseniz de o hesabı geri alamazsınız. Metin2 Globel de çarımı devir ettim sonra rahatlıkla geri aldım . 550 TL girdi çocuğa. Mahkemeye verdi kanıtlayamadı tabi olay steam da. Steam da açıkça belirtiyor. Sonra çocuk küfür etmedi hiç tehditte vicdan yapıp çocuğa verdim hesabı geri. Ama şuan istesem geri alırım. Öyle birşey yani. Hiç bir siteden satın almayın site anca banlar. Sanki yeni hesap açamıyorlar 😅

• ben 1 hafta önce burdan hesap aldım referansı olan arkadaş gayet düzgün kullanıyorum ve adam benim arkadaş listem'de ekli konuşuyoruz sen yanlış yerden yada yanlış kişiden almış olmayasın dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: saygısızca

Beyler sakın almayın mahkemeye verseniz de o hesabı geri alamazsınız. Metin2 Globel de çarımı devir ettim sonra rahatlıkla geri aldım . 550 TL girdi çocuğa. Mahkemeye verdi kanıtlayamadı tabi olay steam da. Steam da açıkça belirtiyor. Sonra çocuk küfür etmedi hiç tehditte vicdan yapıp çocuğa verdim hesabı geri. Ama şuan istesem geri alırım. Öyle birşey yani. Hiç bir siteden satın almayın site anca banlar. Sanki yeni hesap açamıyorlar 😅

Ben yapıyorum siz almayın diyosunuz yani

insan yaptığı şeyleri iyi biliyor
  • tugi3333 kullanıcısına yanıt
    ben hiç almadım ama sattım ve size riskinden söz ediyorum. Ucuza oyun almak istiyorsanız bynogame den ucuza bıçak yakalayın son oba steam de pahalıdan satın 50 60 tl farkla dolar cinsinden olduğu için 10 dolar adamlara koymuyor direk çekiyorlar var öyle manyaklar öyle yapın ucuza oyun almayı. Referansı bol diye birşey yok adam oyunları alıp alıp steamı doldurup doldurup ucuza mı satıyor ? refaransı da bolmuş . Csgo rank kasıp sadece onu satıyor olabilir çok oyunlu hesapları ucuza satanlardan uzak durun onun referansı filan olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK STEAM HESABI
    8 yıl önce açıldı
    Satılık Steam Hesabı
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bLaxp B kullanıcısına yanıt
    evet yaptım sorgusuz sualsiz ertesi gün hesap bendeydi. Çocuk küfürbaz olsaydı asla da geri vermezdim . Benim insiyatifine kalan birşey sizde başkasının insiyatifin de bu oyuna emek vermeyin bigün uyandığınız da çok geç olur. Ve mahkeme aşamasını bilerek bekledim. Orada tek savunmam şu oldu ben birşey çalmadım steam şirketi bana teslim etti. Zorla alıkoyulma olarak şikayet edilmiştim. Bende bu sorun benlik değil steamın bana vermiş olduğu bir hesabı nasıl olurda ben zorla alıkoymuş olabilirim? Sorun steamle alakalıdır diye tekrarladım . Steam şirketi de bu konularda ki tavrı net ve ben çalındı dilekçesi de yaptım mahkeme uzatıldı banka hesaplarım da itemci.com hareketleri ve orada sattığım şeylere bakıldı . Ama ben 550 tl ye sattığım ilanı düzenleyip çocukla whatsapp üzerinden konuşup sesli öyle birşey almıyormuş gibi satışı gerçekleştirdim. Anlayacağınız mahkeme de kanıt sunacağı birşey olmuyor ve olsa bile delil olarak geçmiyor. İyi bilenlerden olarak söulüyorum sakın almayın diye başka konulara da bakarsanız onlar da almayın der zaten.

• kimse zaten steamden rastgele birinden hesap almıyor, güvenilir ve referansı olan kişilerden alınması lazım
  • quote:

evet yaptım sorgusuz sualsiz ertesi gün hesap bendeydi. Çocuk küfürbaz olsaydı asla da geri vermezdim . Benim insiyatifine kalan birşey sizde başkasının insiyatifin de bu oyuna emek vermeyin bigün uyandığınız da çok geç olur. Ve mahkeme aşamasını bilerek bekledim. Orada tek savunmam şu oldu ben birşey çalmadım steam şirketi bana teslim etti. Zorla alıkoyulma olarak şikayet edilmiştim. Bende bu sorun benlik değil steamın bana vermiş olduğu bir hesabı nasıl olurda ben zorla alıkoymuş olabilirim? Sorun steamle alakalıdır diye tekrarladım . Steam şirketi de bu konularda ki tavrı net ve ben çalındı dilekçesi de yaptım mahkeme uzatıldı banka hesaplarım da itemci.com hareketleri ve orada sattığım şeylere bakıldı . Ama ben 550 tl ye sattığım ilanı düzenleyip çocukla whatsapp üzerinden konuşup sesli öyle birşey almıyormuş gibi satışı gerçekleştirdim. Anlayacağınız mahkeme de kanıt sunacağı birşey olmuyor ve olsa bile delil olarak geçmiyor. İyi bilenlerden olarak söulüyorum sakın almayın diye başka konulara da bakarsanız onlar da almayın der zaten.

evi polis bastımı hocam

• bence sen espri yapma olmuyor

• quote:

bence sen espri yapma olmuyor

??? bilişim suçundan mahkemeye çıkmışsın nesi espri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaFéin

quote:

bence sen espri yapma olmuyor

??? bilişim suçundan mahkemeye çıkmışsın nesi espri?

normal bir mahkeme oldu karşılıklı dava ben de ondan şikayetçi oldum çaldı diye bilişim suçun da delillerin çok sağlam olması gerekmekte ama ben bu alıkoyulmadan dava edildim bilişim suçu değil bilinçsizce konuşuyorsunuz biraz burada birilerini uyarıyorum sonra canı yanan siz olursunuz. Referansla anca csgo hesabı satılır 300 TL oyunlu bi hesabı 80 liradan satan %100 dolandırıcıdır. Bu net bir tespit.

• quote:

Beyler sakın almayın mahkemeye verseniz de o hesabı geri alamazsınız. Metin2 Globel de çarımı devir ettim sonra rahatlıkla geri aldım . 550 TL girdi çocuğa. Mahkemeye verdi kanıtlayamadı tabi olay steam da. Steam da açıkça belirtiyor. Sonra çocuk küfür etmedi hiç tehditte vicdan yapıp çocuğa verdim hesabı geri. Ama şuan istesem geri alırım. Öyle birşey yani. Hiç bir siteden satın almayın site anca banlar. Sanki yeni hesap açamıyorlar 😅

Yüzsüzce rahat rahat yazıyorsun bir de buraya utanmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: r.H

quote:

sınırları zorlamadan birşeyleri öğrenemezsin sonuç olarak karşımda ki adam gibi biri olduğundan teslim ettim. Bunlar küçük riskler ve deneyimlerden asla pişman olmam ki pişman olacağım şeyleri de yapmam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: r.H

quote:

sınırları zorlamadan birşeyleri öğrenemezsin sonuç olarak karşımda ki adam gibi biri olduğundan teslim ettim. Bunlar küçük riskler ve deneyimlerden asla pişman olmam ki pişman olacağım şeyleri de yapmam

bu dediklerin dolandiricilik yaptığın gerçeğini değiştirmiyor

• paranı ödeyip hesabı alan şahıs sana istediğin şekilde davranmak zorunda mıydı peki? bu nasıl bi kafa adam gelip sana bi ton küfür etse hesabı geri almışsın diye sen de küfürbazın tekisin demek parayı da hesabı aldım vicdanımı da böyle rahatlatıyorum mu diyecektin kendi kendine?

hadi hesabı verdin
    adamı mahkeme vs uğraştırıp adamdan çaldığın zamanın hesabını nasıl vereceksin peki?

umarım tanrının laneti sen ve senin gibilerin üzerinde olur.
  • Buraya yazılanlar da delil kabul ediliyor. Hatırlatmakta fayda var.

STEAM HESABI SATANLAR DOLANDIRICI STEAM HESABI SATANLAR DOLANDIRICI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sku -- 21 Temmuz 2017; 0:38:29 >

• bu yüzden benim gibi güvenilir insanlardan alacaksın forumda eski ve güvenlilir olan ben sattığım kişileri asla silmem main hesabımdan adamdan guvenceler alıcaksın yoksa sıkıntı zaten hileyle kasıyo bi cok kişi kendi maini lem felan adam global satıyor ahaha neyse dkkat edin arkadaşlar her onune gelenden almayın ben hesap boostlayan birisi olarak her önüne gelenden almam çünkü onu kasıp satsam alan adam sıkıntı yaşıcak hesaplarımı bizzat kendim açıyorum diye reklamımıda yapayım ehehe :P
  • onu bunu bilmem bu forumda tonla hesap sattım kimine 3 kimine 5 kimseden lanet okunarak geri dönmedim kayganz kardeşim şahittir onada 2-3 hesap satmışlığım vardır bir kere şikayet almadım önemli olan satıcının namuslu olması ve alıcının referans dikkat ederek satış yapması.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.