Şimdi Ara

Steam hesabım çalındı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steam hesabım çalındı!Steam hesabım çalındı!Steam hesabım çalındı!

Beyler steam hesabım bir rus """" tarafından çalındı. Linke tıklayıp giriş yaptım ve hesabım 1 dk geçmeden çalındı. (Steam Guard olmasına rağmen giriş yaptı ve herşeyi sildi attı) steam desteğe bildirim yolladım ne zaman geri dönerler? adamın ip adresinede vurdum rusyada oturduğunuda biliyorum yani VPN değil.

• Hocam link bana pm'den atar mısın? Öğreniyim hangi site olduğunu ona göre önlem alalım.
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Ben bu forumu anlamadım. PM atınca sol tarafdan seçim yapın diyor atmıyor nasıl yapacağız onu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratATH

Ben bu forumu anlamadım. PM atınca sol tarafdan seçim yapın diyor atmıyor nasıl yapacağız onu?
    Linki buraya yaz hocam. Kimse girmesin ama.
    dream-xdrop.com sahte olduğu yani adresinden belli :D . Aslında ben bu tür sitelere inanmam ama nasıl bu tuzağa düştüm bilmiyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratATH -- 21 Ocak 2019; 12:14:18 >
  • muratATH M kullanıcısına yanıt
    Not ettim hocam bi yere. Sağolasın. Umarım hesabı geri alırsın en kısa zamanda.

Siteyi baya da şekilli yapmış şerefsizler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omisis046 -- 21 Ocak 2019; 12:17:35 >
    İnşallah geri alırım sağolasın. Geri alma ihtimalim çok yüksek çünkü steame destek gönderdim epostam filan değişmiş diye ve etkinleştirdiğim CD Keyide yazdım

Edit: Sırf hesap çalayım diye 1.5 saat HTML-Coding uğraşmışlar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratATH -- 21 Ocak 2019; 12:19:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Instagram Hesabım Çalındı
    6 ay önce açıldı
    Hesabım Çalındı Yardım.
    10 yıl önce açıldı
    Hesabım Hacklenmiş
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aman diyim.. steamdan link vs bunlara sazan gibi girmeyin güvenli değildir hiç mi tecrübe etmediniz daha önce bilmediğiniz kişiler mesaj atar yada ekler link atar bi link in şekline bakın yada acmadan taratın linki buda senin için bir tecrübe oldu dikkat edersin artık geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Unstoppable kullanıcısına yanıt
    27 saat önce steame ticket attım. Ne zaman geri dönerler genelde çok uzun sürüyor hatta bakmıyorlar bile
    Biraz da şans bakmaları denk gelmesi lazım çok ticket atan vardır haliyle çok kullanıcı var ama 1 hafta içinde dönerler diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O zaman bana geri dönmeleri 2-3 hafta sürerse ben ne yaparım? Vallahi bende öğrenciyim okul zamanlarında PC'nin karşısına bile yaklaşamıyorum zaten 2 haftayada Sömestr tatili biter malum birde lise 2 Matematik, Fizik gibi Sayısal derken Türkçe, Coğrafya, Tarih, Edebiyat vb. gibi Sözel derslerde ağırlıklı geliyor bana. Yani ben sadece 1 saat PC'ye oturursam yandım. Zaten unutkanım birde PC'de dalıp gidince herşeyi unutuyorum :D

Edit: Uzun lafın kısası inşallah 2-3 hafta sürmezde 1 haftaya bana geri dönerler. Herif kesin bana VAC ban verdirmiştir. İçinde M9 Bayonet | Orman DDPAT (Az Aşınmış) vardı birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratATH -- 22 Ocak 2019; 14:21:48 >
    Beyler dualarınız için teşekkürler :) steam hesabımı geri aldım ve yeni bilgileri bana epostama gönderdiler :). Konu kilitSteam hesabım çalındı!
    Hadi gözün aydın.. ve bir ders aldın sadece steamda değil hiç bir platform da bilmediğin link e tıklama. (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İnsan sırtına kırbacı bir kere yer :) . Sağol. Fakat bir kaç eksiklik daha var. Eleman herkese bana atılan scam mesajının aynısını atmış >:( . Hadi neyse bana geçmiş olsun yardım edipte konuya dahil olan arkadaşlarada teşekkür ederim.
  • steam arkadaslık listemde 3 5 kisi dısında kimseyi bulundurmam.sadece ruslar degil en yakın arkadasın bile yapabiliyor bu tarz cakallıklar.hic gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.