Şimdi Ara

Steam Hesabım Çalındı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu benim forumdaki ilk konum ve şuan morelim çok bozuk ve içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor...
    Niye mi ?
    Steam hesabım çalındı...
    Onca emek onca zahmet boşa gitti...
    Ticket attım ve hala cevap gelmedi...

Tüm bunlar şöyle oldu:

Sabah kalktım ve haftasonunun tadını çıkarmak için bilgisayarımı ardındanda Steam'ı açtım. Kullanıcı adımı ve şifremi girdiğimde ise hata verdi. Birkaç kez denedikten sonra "ben yanlış yazmıyorum şifrem değişmiş" dedim ve e-postama onay kodu gönderttim. Fakat e-postaya steam'dan hiç bir mesaj gelmedi 2 saat bekledim. Sonra tarayıcı üzerinden profilime baktım ismim dğişmiş envanterimdeki tüm takas edilebilen eşyalar alınmıştı. Bunları göremk gerçekten çok üzücüydü. Sonra hala bir umut var diyerek arkadaşımın hesabından kendi hesabımla konuştum ve adamın dedikleri şöyle :

Ben : Hesabımı lütfen bana geri ver.
    Hırsız : Ben açıkcası çok üzgünüm bunu yapmak istemiyordum, üzgünüm. ama akşam veririm.
    (Çevrimdışı olur)

ve hiçbirşey olmadı.

Steam Desteğe ticket attım ve hala mesaj gelmedi. Gerçekten mahfolmuş durumdayım. Birisinin gelipde hesabımı öylece alabilmesi emeği harcaması nasıl kabul edilebilir?

Anlayacağınız arkadaşlar her türlü fikre açığım lütfen yardımcı olucak cevaplar verin her türlü yardıma ihtiyacım var.

Çalınan Hesabım :

http://steamcommunity.com/id/adaminhasi

• Millet bu kadar aciz. Herkes birilerini örnek alıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Instagram Hesabım Çalındı
    7 ay önce açıldı
    Ubisoft hesabım çalındı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.