Şimdi Ara

Steam hesabima 200 $ geldi ???(resimli) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
3.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Steam hesabına mı girilmiş, mail hesabına mı? Steam hesabına girildiyse eğer SteamGuard'ı eğer aktif değilse aktif hale getir ve ayarlardan diğer bilgisayarlardan giriş iznini kaldır. Bu şekilde, şifreni bilseler bile giremezler artık.
    Steam Desteğe de konuyla ilgili mesaj atıp yanıt beklemende fayda var bu arada.

steam hesabima isde china amerika vsvs... diodu son 2 gun icinde bugun actgimda hesabimi aktif die biliyordum ancak kendi kendi unactive olmus herneyse uyarin icin tesekur ederim iyi forumlar
  • yankiii Y kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani, senin hesabını mı heklediler? Yoksa hesap tamamen mi kapanmış? detaylı yazar mısın? Bişey anlamadım.
  • quote:

Nasıl yani, senin hesabını mı heklediler? Yoksa hesap tamamen mi kapanmış? detaylı yazar mısın? Bişey anlamadım.

Kusura bakma karisik olmus hakikaten. Yok hayir olan su bugun steami actigim da hesabima china ve amerika olmak uzere 4 farkli ip adressinden girildigine dair uyari mesaji aldim bunun uzerine sifremi degistirdim ve steam e rapor gonderdim. Active unactive ise steam guard ile alakali bi hafta once aktif iken birden bire kendi kendine unactive olmus......
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Benim yıllar önce açmış oldugum bir Steam hesabı vardı. Uzun süredir oyun oynamıyordum adam gibi. Yeni PC toplayınca steam'i açayım dedim. Bir de baktım ne göreyim. Canada'lı bir arkadaş kullanıyor hesabı. Baya ülke bayrağı kendi fotografı falan. Hiç birşey anlamadım. Hemen şifre yenileme işlemlerini yaptım, mail hala benim üzerimeydi. Geri aldım hesabı. Sağolsun Canada'lı kardeşimin almış olduğu 300-350 dolarlık oyunlar da bana kaldı :D Umarım peşine düşmüştür geri almıştır o da, ama hala oyunlar listemde duruyor (:

Bu arada böyle bir şey nasıl gerçekleşti gerçekten hiç mi hiç fikrim yok. Hani başkası anlatsa inanmam, görünce şok olmuştum :S

Bu olaydan once ne yalan soyliyim bende inanmazdim ama cok iyimis harbiden .

Steam hesabını korumak için ilk şart SteamGuard'ın sürekli aktif olması. İkincisi ise hesabın tanımlı olduğu mail adresinin sıkı bi şifresi olması. Ben mesela bugüne kadar Steam şifremi hiç değiştirmedim. Şifremin birileri tarafından bilinmesinin önemi yok çünkü Steam Guard aktifken. Nasıl olsa istediğim zaman diğer bilgisayarlardan giriş yetkilerini kaldırma imkânım var. Steam hesabıma banka hesabı gözüyle bakıyorum; benim için o kadar değerli şu an. İçinde çok oyun olduğundan falan değil (çok oyun yok zaten), onu benimsediğim için.
    Sorma kardeşim ya, ben hala anlamadım bu işi. Yani arkadaşlarıma bile anlatmıyorum cogu zaman cünkü palavra gibi geliyor kulaga. Şimdi hesaba baktım eski bi iz var mı Canada'dan diye ama herşeyi düzenlemişim. Yoksa SS koyacaktım buraya. Neyse
  • Hesabımıza nerelerden girildiğine nerden/nasıl bakıyoruz?
  • Benim olay şöyle gelişti. Ben 2 yıl aradan sonra girdiğimde, Profil ekranından kullandığım isim değişmiş, ülke olarak Canada seçilmişti ve GTA San Andreas'daki karaktere çok benzeyen siyahi bir arkadaşımızın resmi vardı profil olarak Sonra şifremi tekrar değiştirdim ve hesabı geri aldım. Oyunlar bana kaldı, arkadaştan haberim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 1 Ekim 2013; 17:00:35 >
  • acaluka kullanıcısına yanıt
    Desene yeni hesap almak yerine senin hesabını hekleyip yeni oyun eklemiş.
    Hesabını nasıl geri aldın peki?
  • Mail hala benim üzerime kayıtlıydı. Şifremi ise çoktan unutmuştum. Girdim yeniden şifre alma işlemi yaptım. Gizli soru vs. güvenlik sorularını hallettim ve yeni şifremle bağlandım.

İşin tuhafı ne gerek duymuş böyle birşeye anlamadım. Hesabın içinde sadece o zamanlar %75 indirimle 7 dolara aldığım BattleField vardı onun dışında hiç bir oyun yoktu. Olan kendisine oldu. 7 dolar için dünyaları yedi
  • quote:

Hesabımıza nerelerden girildiğine nerden/nasıl bakıyoruz?

himm acikcasi bi fikrim yok ancak eyer farkli ip adresinlerinden girilse steam ekranina bir uyari mesaji geliyor.Orda ip adressleriyle birlikte ulke bilgiside veriyor.Bana oyle oldu en azindan
  • quote:

Orijinalden alıntı: yankiii

bugun email adresimi sifremi herseyi degistirdim tam olarak 4 farkli ulkeden hesabima girilmis hic bir para harcanmamis yada herhangi birsey yapilmamis ama durum giderek ilginc bi hal aliyor hadi hayirlisi

banada aynı uyarı geldi. Çin'den giriş yapılmış. Şifreyi falan değiştirdim.
  • KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Steam Guard aktif olduğu sürece ve mail hesabın da sende olduğu sürece şifreyi girmeleri hiçbi anlam ifade etmez. Ama Steam Guard pasif olsaydı girerlerdi hesabına.
  • geçenlerde hesabıma 200 dolarlık bir yükleme yaptım. yanlışlıkla sana gitmiş. kaç gündür uyku girmyordu gözüme. forumda öylesine gezerken çok şanslıyımki seni buldum. 15 dolar sana hediyem olsun. paranın geri kalanını hesabıma atıverr kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -ZoRRo-

geçenlerde hesabıma 200 dolarlık bir yükleme yaptım. yanlışlıkla sana gitmiş. kaç gündür uyku girmyordu gözüme. forumda öylesine gezerken çok şanslıyımki seni buldum. 15 dolar sana hediyem olsun. paranın geri kalanını hesabıma atıverr kardeş.

para amerikadan gelmis nerden anladin diye bir sor cunku sadece amerika stordan haricaya biliyorum iyi deneme iyi forumlar dilerim

amerikada yaşıyorum zaten kardeş. Türk yokmu hiç amerikada?

• quote:

amerikada yaşıyorum zaten kardeş. Türk yokmu hiç amerikada?

aaa kusura bakma kardes hemen gonderiyorum steam hesabini pm den ativer
    polise verecem seni bulacaam oglum.

şaka bi yana ben steamin kendi database kaynaklanan hatadan bu para sana geldiğini düşünüyorum. yanlışlıkla birinin senin hesabına para göndermesi (hemde amerikadan) çok saçma geliyor bana. dediğim gibi büyük ihtimal steamin database kaynaklanan bir açıkdan senin hesabını para gelmiş. steam durumu çakmadan harca gitsin o parayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikiştutmazsabri -- 3 Ekim 2013; 7:41:44 >
  • quote:

polise verecem seni bulacaam oglum.

şaka bi yana ben steamin kendi database kaynaklanan hatadan bu para sana geldiğini düşünüyorum. yanlışlıkla birinin senin hesabına para göndermesi (hemde amerikadan) çok saçma geliyor bana. dediğim gibi büyük ihtimal steamin database kaynaklanan bir açıkdan senin hesabını para gelmiş. steam durumu çakmadan harca gitsin o parayı.

aynen bende oyle yaptim fm 2014 caktim baska guzel oyun tavsiyesi olan varsa beklerim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.