Şimdi Ara

Steam hesabima 200 $ geldi ???(resimli) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
3.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Steam hesabına bir sefer de 200 dolar yükleyen kişi için bu para büyük para değildir. Yanlışlığı farketmiştir belki ama paranın nereye yüklendiğini bile anlamamış olabilir. Zîrâ paranın gittiği yer bir başka banka hebabı değil. Yukarıda da yazdığım gibi sen bunu yolda giderken sokakta bulduğun para gibi düşünmelisin. Gidersin karakola, parayı onlara teslim edersin veya etmezsiz o senin bileceğin iş ama en azından durumu anlatır, "biri size bu kadar parayı kaybettiğine dair başcuruda bulunursa, bilin ki o para bende. O zaman beni arayın dersin." Ararlarsa verirsin ama diyelim ki sahibi ortaya çıkmadı. Para yine senin olmaz. Bu durumda da o kişi adına o parayı hayrına bi yere verip makbuzunu saklarsın. Tâ ki ileride orataya çıkacak olursa isbatın olsun.

Şimdi sen de burdan kıyasla ne yapacağını bulabilirsin. Steam adminleri o paranın hangi hesaptan geldiğini bildikleri için parayı ger gönderme konusunda sorun yaşanmayacaktır. Şundan emin ol ki o para sana haram.

+1 ilerde acısı çıkar değmz alacağım birkaç için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar dogru soyluyorsunuz ancak ben simdi 15 $ harcadim ilk bir heycan ile Dota 2 deki sacma sapan itemler icin normal de asla bu itemlere para harciycak biri deilimdir e simdi olay bir yanlisliksa gitmi mi bizim 15 $ harbeye ???
  • yankiii Y kullanıcısına yanıt
    Daha fazla harcama bari. Er-geç bununla ilgili sana ulaşırlar. Belki o 15 doları da beraberinde isterler.

Benim hesabımda da 0,78 dolar var. Ama Steam'in vergi prosedürüyle karşılaştım buna rağmen. Sana 200 dolar, bizimse birkaç sentimize bile göz dikiyorlar.

Steam'de item Satma Sınırı ve Vergilendirme Hakkında
  • Steam k.adini yazma buradaki bebeler şikayet mail'i atar benden söylemesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

Steam k.adini yazma buradaki bebeler şikayet mail'i atar benden söylemesi.

soylemin uzerine birinci resmi kaldirdim bilmiyorum o kadar bos vakti olan insan ola bilcegi aklima gelmemisti
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Daha fazla harcama bari. Er-geç bununla ilgili sana ulaşırlar. Belki o 15 doları da beraberinde isterler.

Benim hesabımda da 0,78 dolar var. Ama Steam'in vergi prosedürüyle karşılaştım buna rağmen. Sana 200 dolar, bizimse birkaç sentimize bile göz dikiyorlar.

Steam'de item Satma Sınırı ve Vergilendirme Hakkında

Vlha usta bilemiyorum nasil geri ala bilirler bi banka hesabiyla herhangi bi baglantim yok steam hesabinda e eve haciz gelicekte deil :D steamin kendi hatasi yuzunden bence olan su tabiki tahmin zengin bi elaman cocguna filan bir hediye karti aldi yanlis yazdi ama 3 kerede yanlis yazilmaz ki cok sacma be ama ya pufff sonrada usendi filan isde mail yaz cevap bekle nerdeyse 10 gun olmus bi kac hafta daha bekliycem ondan sonrasi artik ilerde is sahibi olunca afetirim kendimi robinhood misali

• Bir yanlışlık olmuş faiziyle geri alırız.
  • Kanka bana ordan bi kaç gift gönderdene ya . Bak en yakın arkadaşındım hani

Şaka bi yana tanlışlık fark edilirse aldığın oyunlar silinecek ve hesabın belki ban yiyecek . Tavsiyem cs go 5 $ a düştüğğnde zula yap forumda 15 liradan kapış kapış satarsın .

• quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Kanka bana ordan bi kaç gift gönderdene ya . Bak en yakın arkadaşındım hani

Şaka bi yana tanlışlık fark edilirse aldığın oyunlar silinecek ve hesabın belki ban yiyecek . Tavsiyem cs go 5 $ a düştüğğnde zula yap forumda 15 liradan kapış kapış satarsın .

guzell fikir neden olmasin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trsnaqe

bizim cebimizdende sümüklü peçete çıksın adamın steamine 200 dolar gelsin adalet

Harbi şansa bak ya

• 15 dolari dota itemlerinemi harcadin? Git oyun al adam akilli bari sana 1000 dolar gelse akillanmazsin

• harcama kardeşim komple hesabına el koyarlar paranın nereye gittiği hangi kullanıcı olduğun belli dota oynuyorsun o hesabıda kaybedersin
  • Harca keyfini çıkart.Buradaki harcama diyen çoğu insanın hesabına 200$ gelse çatır çatır kullanırlardı.Hesaba falan el koyma olamaz hikaye hepsi.
  • 1 ay falan bekle ses çıkmazsa harca gitsin.
  • Şimdi onun zekatını vermen lazım, fm2014 falan gift olarak yollarsan olur bence
  • Kanka bana ordan bi cs go cek call of duty ve bf3 de olabilir zaten para hediye gelmis beni de sevindir

• bugun email adresimi sifremi herseyi degistirdim tam olarak 4 farkli ulkeden hesabima girilmis hic bir para harcanmamis yada herhangi birsey yapilmamis ama durum giderek ilginc bi hal aliyor hadi hayirlisi
  • yankiii Y kullanıcısına yanıt
    Steam hesabına mı girilmiş, mail hesabına mı? Steam hesabına girildiyse eğer SteamGuard'ı eğer aktif değilse aktif hale getir ve ayarlardan diğer bilgisayarlardan giriş iznini kaldır. Bu şekilde, şifreni bilseler bile giremezler artık.
    Steam Desteğe de konuyla ilgili mesaj atıp yanıt beklemende fayda var bu arada.
  • Benim yıllar önce açmış oldugum bir Steam hesabı vardı. Uzun süredir oyun oynamıyordum adam gibi. Yeni PC toplayınca steam'i açayım dedim. Bir de baktım ne göreyim. Canada'lı bir arkadaş kullanıyor hesabı. Baya ülke bayrağı kendi fotografı falan. Hiç birşey anlamadım. Hemen şifre yenileme işlemlerini yaptım, mail hala benim üzerimeydi. Geri aldım hesabı. Sağolsun Canada'lı kardeşimin almış olduğu 300-350 dolarlık oyunlar da bana kaldı :D Umarım peşine düşmüştür geri almıştır o da, ama hala oyunlar listemde duruyor (:

Bu arada böyle bir şey nasıl gerçekleşti gerçekten hiç mi hiç fikrim yok. Hani başkası anlatsa inanmam, görünce şok olmuştum :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 1 Ekim 2013; 13:32:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.