Şimdi Ara

Steam hesabima 200 $ geldi ???(resimli) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
3.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Önceki sayfada da yazdığım gibi haram parayla alım yapıyorsun. Çıkar bunun acısı senden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Önceki sayfada da yazdığım gibi haram parayla alım yapıyorsun. Çıkar bunun acısı senden.

Ilerde bi is sahibi olunca steam den ziyade gercekten ihtiyaci olan birilerine kat ve kat fazlasini yardim ederim geriside ilahi adelet yapilcak bisey yok.
  • yankiii Y kullanıcısına yanıt
    İlerisi dediğin ne kadar ilerisi? Yarına çıkacağımız bile belli değilken bilmem kaç sene yaşamaya dair elinde senedin varmış gibi yazman garip olmuş.

Haram konusunda "Bugün yiyeyim, yarın-öbür gün nasıl olsa bişekilde telafi ederim" diye bişey yok, olmaz, olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ZoRRo-

geçenlerde hesabıma 200 dolarlık bir yükleme yaptım. yanlışlıkla sana gitmiş. kaç gündür uyku girmyordu gözüme. forumda öylesine gezerken çok şanslıyımki seni buldum. 15 dolar sana hediyem olsun. paranın geri kalanını hesabıma atıverr kardeş.

Uyanık senii..

• quote:

Orijinalden alıntı: yankiii

quote:

geçenlerde hesabıma 200 dolarlık bir yükleme yaptım. yanlışlıkla sana gitmiş. kaç gündür uyku girmyordu gözüme. forumda öylesine gezerken çok şanslıyımki seni buldum. 15 dolar sana hediyem olsun. paranın geri kalanını hesabıma atıverr kardeş.

para amerikadan gelmis nerden anladin diye bir sor cunku sadece amerika stordan haricaya biliyorum iyi deneme iyi forumlar dilerim

vpn/proxy mi kullanıyorsan alım yaparken ?

• quote:

İlerisi dediğin ne kadar ilerisi? Yarına çıkacağımız bile belli değilken bilmem kaç sene yaşamaya dair elinde senedin varmış gibi yazman garip olmuş.

Haram konusunda "Bugün yiyeyim, yarın-öbür gün nasıl olsa bişekilde telafi ederim" diye bişey yok, olmaz, olamaz.

inanc konusa girmiyelim hic istersen eyer alah uzun omur verir yada baskalarina faydali ola bilcegim bir isle ugrasmama izin verirse diyelim ... ayrica hic allaha inanmiyor da ola bilirim yada sataniste olabilirim inancim ne olursa olsun kimse beni yargiliyamaz bana sorarsan ama konustgun konuda haklisin yapmam gereken senin soyledigindir belki bu parada bana haramdir ... ancak ben steamin yaptigi hatayi soyleyip parayi geriye iade etmiycegim catir cutur harcigcagim bu benim dusuncemdir saygi duymani rica edebilirim ancak dedigim gibi eyer ilerde bana yetenden fazlasi olursa elimden geleni yaparim eh tabi onuda ahllah bilir.. iyi forumlar iyi gunler dilerim ... Size tavsiyem dusunmek guzeldir tahminime gore ortalama bir insan zekasinin da ustunde bir dusunce tariziniz var saygi duyuyorum ama bazende hayati dusunmeden yasamak keyfini cikarmak gerekir umarim sizde benim dusunce tarzima saygi duyarsiniz saglicakla kaliniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

quote:

para amerikadan gelmis nerden anladin diye bir sor cunku sadece amerika stordan haricaya biliyorum iyi deneme iyi forumlar dilerim

hayir herhangi bisey kulanmadim sadece tarayicidan us store u actim ve satin aldim herhangi bir problemle karsilasmadim avusturalyada yasadagimi belirtmek isterim bu arada tam olarak niye sordugunuzu anlamadim ama belki faydasi olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

quote:

hayir herhangi bisey kulanmadim sadece tarayicidan us store u actim ve satin aldim herhangi bir problemle karsilasmadim avusturalyada yasadagimi belirtmek isterim bu arada tam olarak niye sordugunuzu anlamadim ama belki faydasi olur.

kredi kartıyla alırken, us storea veya başka storea girilse bile satın alma ekranında ipden sorgulayarak olması gereken storea yönlendiriyor demek wallet ile alırken bu olay yokmuş.

• Wallet de durum su ilk basta bulundugum ulkeden almayi denedim ancak olmadi ondan sonra steam forumlarina azcik goz atim ve us store u denedim basarili oldum emin olmamakla birlikte steam walletin yuklendigi yada kartin alindigi ulkenin store undan satin almak gerekiyor kanimca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yankiii Y kullanıcısına yanıt
    cs go kaca veriyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

cs go kaca veriyon

kusura bakma vaktim yok hocam
  • quote:

quote:

inanc konusa girmiyelim hic istersen eyer alah uzun omur verir yada baskalarina faydali ola bilcegim bir isle ugrasmama izin verirse diyelim ... ayrica hic allaha inanmiyor da ola bilirim yada sataniste olabilirim inancim ne olursa olsun kimse beni yargiliyamaz bana sorarsan ama konustgun konuda haklisin yapmam gereken senin soyledigindir belki bu parada bana haramdir ... ancak ben steamin yaptigi hatayi soyleyip parayi geriye iade etmiycegim catir cutur harcigcagim bu benim dusuncemdir saygi duymani rica edebilirim ancak dedigim gibi eyer ilerde bana yetenden fazlasi olursa elimden geleni yaparim eh tabi onuda ahllah bilir.. iyi forumlar iyi gunler dilerim ... Size tavsiyem dusunmek guzeldir tahminime gore ortalama bir insan zekasinin da ustunde bir dusunce tariziniz var saygi duyuyorum ama bazende hayati dusunmeden yasamak keyfini cikarmak gerekir umarim sizde benim dusunce tarzima saygi duyarsiniz saglicakla kaliniz.

En iyisi hocam . Bu arada hata fark edilince muhtemelen para geri alınıp size aldığınız oyunlar silinecektir . Tasiyemi unutma . CS GO indirime düştüğünde zula yap 10 liradan iki günde satarsın

• Nerden geldim lan buraya bi sıkıntı çıktı mi hic merak ettim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: -Sabertooth-

Nerden geldim lan buraya bi sıkıntı çıktı mi hic merak ettim :D

Yok moruk cıkmadı ama ne oldu steam'den para harcamaya hıc alısık olmayan ben deli gibi steam kulanır oldu iyi'de oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yankiii -- 27 Temmuz 2016; 19:24:37 >
  • kısmet değil bu. Sınav

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.