Şimdi Ara

Steam Hesap Kısıtlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu en baş pinle ilgili açmıştım.Fakat şimdi farklı bir uyarı aldım.Nasıl oldu bilmiyorum fakat hesabım kısıtlanmış.Size bir ss atıcam.Ne yapmam gerek tam olarak.İlla ki bilgili arkadaşlar vardır.Lütfen birileri yardım etsin.İşin içindne bir türlü çıkamadım.
     Steam Hesap Kısıtlaması

Birde mail adresimde şöyle birşeyle karşılaşmıştım.Fakat bi hata olarak düşündüm bunu.Hesabım çalınmış olabilir mi ?
     Steam Hesap Kısıtlaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 21 Ağustos 2014; 18:47:21 >

• vpn ile giriş yaptın sanırım hesaba veya phishing linklerine tıkladın rusya'dan biri girmeye çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

vpn ile giriş yaptın sanırım hesaba veya phishing linklerine tıkladın rusya'dan biri girmeye çalışıyor.

Hocam bugun beni biri ekledi. Bi arkasinin takas yapmak istedigini fakat beni ekleyemedigini soyledi.Takas etmek istedigi sey csde pahali bi bicak. bende bundan suphelenip sordum ne istiyor diye. cevap alamadim tekrar. hayir bi bilgide vermedim kendisine. nasil cikicm ben bu isin icinden..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o linke tıklayıp giriş yaptın mı
  • quote:

o linke tıklayıp giriş yaptın mı

Hayir hocam dedim ya suphelendim sadece soruyu sordum. Steam icinden bile o sayede calabiliyorlar mi hesabi?

• yolladıkları linkler fake steam linki oluyor, görünüş olarak aynı ama bilgiler onlara gidiyor. zaten linke dikkat ettiysen commurity falan yazar. steam içinden birşey yapamazlar.
    ticket at sen support yardım eder senin yapabileceğin birşey yok şu an, şifreni falan değiştir sadece.
  • quote:

yolladıkları linkler fake steam linki oluyor, görünüş olarak aynı ama bilgiler onlara gidiyor. zaten linke dikkat ettiysen commurity falan yazar. steam içinden birşey yapamazlar.
    ticket at sen support yardım eder senin yapabileceğin birşey yok şu an, şifreni falan değiştir sadece.

Hocam mail adresiyle giris yapamiyorum hesaba. olay nedir anlamis degilim. birde supporta ingilizce mesaj atmam gerek sanirim. fakat pek iyide degil ingilizcem. steamda daha once boyle biseyle karsilasmamistim. bilginiz varsa beni yonlendirebilir misiniz acaba? birde hesap calindiysa bile oyunlarla birlikte geri alabilirim umarim dimi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arma 3 steam hesap
    6 yıl önce açıldı
    [Satıldı] Steam Hesap
    4 yıl önce açıldı
    Lol Hesap Satışı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • steam hesabına mı giremiyorsun yok support hesabına mı?

support hesabından bahsediyorsan oraya ayrıca kayıt olmayan gerekiyor, steam mailin ile oraya kayıt ol. basit bir ingilizceyle atsanda yeter atamam diyorsan, tükçe'de atsan onlar translateden çevirip cevap veriyorlarmış sanırım. daha önce başıma gelmedi ama support senden hesabın sana ait olduğunu kanıtlamanı isteyeceklerdir büyük ihtimal. hesaba kayıtlı kredi kartı, key ile eklenen oyunlardan bir kaç key falan sorabilirler büyük ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 21 Ağustos 2014; 19:23:48 >
  • quote:

steam hesabına mı giremiyorsun yok support hesabına mı?

support hesabından bahsediyorsan oraya ayrıca kayıt olmayan gerekiyor, steam mailin ile oraya kayıt ol. basit bir ingilizceyle atsanda yeter atamam diyorsan, tükçe'de atsan onlar translateden çevirip cevap veriyorlarmış sanırım. daha önce başıma gelmedi ama support senden hesabın sana ait olduğunu kanıtlamanı isteyeceklerdir büyük ihtimal. hesaba kayıtlı kredi kartı, key ile eklenen oyunlardan bir kaç key falan sorabilirler büyük ihtimal

Steam hesabima hocam. umarim basima buyuk dertler acmaz bu olay. sonucta steamden oyun falan aldim. dediginiz gibi mail atmaya calisicam. fakat keye nasil ulasicam ben tam olarak. sonucta keyler hesaptaydi. paypaydan odeme bilgisi falan versem ise yaramaz mi ki. buarada cok tesekkur ederim ilgilendiniz.

• onu örnek olarak söyledim ne isteyeceklerini bilmiyorum, steam dışı bir yerden oyun almadın mı bundle siteleri-amazon-gmg gibi.

hesabına neden giremiyorsun onu anlamadım ben, şifre mi değişti yoksa kısıtlamayla ilgili birşey mi? gerçi kısıtlama şartlarında öyle birşey yazmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 21 Ağustos 2014; 19:41:44 >
  • quote:

onu örnek olarak söyledim ne isteyeceklerini bilmiyorum, steam dışı bir yerden oyun almadın mı bundle siteleri-amazon-gmg gibi.

hesabına neden giremiyorsun onu anlamadım ben, şifre mi değişti yoksa kısıtlamayla ilgili birşey mi? gerçi kısıtlama şartlarında öyle birşey yazmıyor

Humblebundledan almistim hocam. buarada kullanici adiyla girebiliyorum fakat mail yoluyla giremiyorum.

• iyide maille steam'e giremezsin ki zaten, kullanıcı adıyla giriş yapılıyor kısıtlama olayı için ticket atarsın o zaman
  • quote:

iyide maille steam'e giremezsin ki zaten, kullanıcı adıyla giriş yapılıyor kısıtlama olayı için ticket atarsın o zaman

Cahilligim diz boy :d keylere humblebundledan ulasabilirmiyim hocam buarada isterlerse?

• humble key vermiyor eski bundleları aldıysan onların keyi vardır anca, sen ticket atta çözülür gerisi
  • quote:

humble key vermiyor eski bundleları aldıysan onların keyi vardır anca, sen ticket atta çözülür gerisi

Tamamdir hocam cok sagolun.

• merhaba sen bu konuyu biliyorsun sanırım bana aynı bu arkadaş gibi link attı birisi o linke girince bi dosya indirtti gerçekten steamın sandım birden aile görünümü moduna geçti hesaptann çıkıp şifrelerimi falan değiştirdim ancak hesaba girebiliyorum ama hiç birşey yapamıyorum pin kodu girmem gerekiyor steama da nasıl bir ticket atacağımı bilmiyorum bi tane attım aslında ancak 5 gündür cevap alamadım 9999 kere şifremi girmem gerekiyor ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: WatchYourBack*_*

merhaba sen bu konuyu biliyorsun sanırım bana aynı bu arkadaş gibi link attı birisi o linke girince bi dosya indirtti gerçekten steamın sandım birden aile görünümü moduna geçti hesaptann çıkıp şifrelerimi falan değiştirdim ancak hesaba girebiliyorum ama hiç birşey yapamıyorum pin kodu girmem gerekiyor steama da nasıl bir ticket atacağımı bilmiyorum bi tane attım aslında ancak 5 gündür cevap alamadım 9999 kere şifremi girmem gerekiyor ???

Ben yardimci olmaya calisayim. Ayni durumda bende kaldim. Hesabima girebiliyordum fakat pin soruyordu bende o pini bilmiyordum. Ingilizce olarak dilimin dondugu kadariyla derdimi anlatmaya calistim supporttan. Ben daha once paypaldan oyun almistim. Ordaki adimi adresimi yaptigim bi alisverisin fatura ve islem numarasini iceren bi ticket atti. Siz hesabinizin calindigini belirten bi ticket attiginizda zaten sisten otomatik cevap verip yapmani gerekenleri soyluyor. Hesabinizin calindigini ticket atarken ki konu seceneklerinden seciyorsunuz. Bana gunde cevap verdiler. Ama illaki cevap veriyorlar. Hic yapamazsabiz googlesa aratin ornek konular bulabilirsiniz ne yapmaniz gerektigiyle ilgili.

• Günde 2 defa ekliyor bu seninle trade yapmak istiyorum fakat arkadaş listem doldu sen ekler misin diye bende ilk önce girdim siteye giriş yaptım steamguard.exe indirdi kendi kendime dedim steam guard artık pcye yüklenmeli olduda haberim nasıl olmadı şüphelendim sonradan çaktım davayı hemen ekran klavyesi ile şifremi değiştirdim izin verdiğim pcleri sıfırladım

Benim kanmamın sebebi tesadüf ile o gün pazara epeyi item koydum yaklaşık 15-20 item gerçek sandım ben
  • zahmet olmazsa o adımları yazarmısın hangi sorulardan gideceğime günlerdir hiç birşey olmadı lütfen nasıl yaptın anlat
  • ya hadi beaga ya lütfen yardımcı ol nasıl yaptın söyle çok şey vardıya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.