Şimdi Ara

Steam'ı Türkçe Yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
57.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir Steam'i türkçeleştirmek adına uğraşan bir ekip sonunda Steami resmi olarak türkçe sundular.

Steam'i Türkçe olarak kullanmak için, ekibin yayınladığı bu talimatları kullanabilirsiniz; "Steam'in Steam menüsünden Settings'e tıklayın. Ardından açılan pencerede Beta Participation kısmında Change butonuna tıklayın. Karşınıza gelen ekranda seçim menüsünden Beta Update'i seçin ve Steam'in yeniden başlamasını bekleyin. Yeniden başlama işlemi gerçekleştiğinde yine Steam menüsünden Settings'i seçin ve Interface sekmesine gidin. Dil seçimi menüsünden Türkçe (Turkish)'i seçin ve Steam'i Türkçe kullanmaya başlayın.

Şuanlık sadece temel hatlar Türkçe olsada, bu sürecin ardından bazı Valve oyunları Türkçe olarak karşımıza çıkabilir veya achievementleri artık Türkçe görebiliriz. Tabiki en önemli olanı ise, oyun dünyası, ülkemizde bulunan oyuncu kitlesini bu gibi Türkçe projelerle daha kolay görebilir

Hatta ekibin son yazısında şöyle yazıyor ;

Alien Swarm ve Team Fortress 2'nin Türkçeleştirme çalışmasına başlandığını yazmışlar bile!

ALINTIDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoD4-MP -- 6 Aralık 2010; 20:21:17 >

• gerçekten oldu teşekkür ederim.
  • Evet ben de bilmiyordum. Bu şekilde yaptım. Şimdi download yapıyor muhtemelen bitince türkçe olacak. Teşekkürler.
  • Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.