Şimdi Ara

Steam ile alakalı hiç bi şey açılmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende steam yüklü. Ancak nehttp://store.steampowered.com/ açılıyor ne steamden store açılıyor ne de community açılıyor.
    Steam'in hiç bir şeyi açılmıyor.

Az biraz zorladığımda şu hatayı alıyorum.
    quote:

Error Code: -118

Unable to connect to server. Server may be offline or you may not be connected to the internet.

Browser üzerinden siteyi açmaya çalıştığımda ise normal olarak şöyle bi hata veriyor.

quote:

Hata! Google Chrome store.steampowered.com sitesine bağlanamadı
    Yeniden yüklemeyi deneyin: store.­steampowered.­com
    Ek öneriler:
    store.­steampowered.­com sitesinin önbelleğe alınmış kopyasına erişin
    Google'da ara:

Google'da aradım aradım böyle bi sorunun çözümünü bulamadım. DNS ayarlarım otomatik. Streami silip tekrar kurdum sonuç değişmedi.

yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glik0z -- 7 Kasım 2012; 0:07:43 >

• steam büyük ihtimalle yasaklandı ama şu sıralar genel bir sorun var yurtdışı sitelerle ilgili, bir çoğu zaten açılmıyor.
  • Hocam benimki de giriyor ama mavi yazılar ürünler fiyatları var ama sayfa tam yüklenmiş değil sadece yazılar ne resim ne başka bir şey yok hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shogun

quote:

Orijinalden alıntı: Glik0z

quote:

Orijinalden alıntı: The Shogun

quote:

Orijinalden alıntı: Glik0z

buraya bi bakar mısınız arkadaşlar rica etsem

Konuyu bir okusanız, son 2 sayfada defalarca soruldu ve defalarca cevap verildi. O yöntemleri deneyin, birisi çözecektir sorununuzu.

Ayrıca sorun cndlerden kaynaklı yani sadece steam'e özel bir durum değil. Xbox ve Playstation kullanıcılarıda benzer sorunlar yaşıyor bildiğim kadarıyla.

CDN nedir derseniz:
    http://www.teknoblogo.com/cdn-nedir-content-delivery-networks/

Dns ayarlarım otomatik. Silip tekrar kurdum. Hosta bazı adresleri ekleyip denedim olmadı. Çözümsüz kalmasam yazmam zaten yeni üye değilim.

Edit: bir de ttnet dns ayarlarını deneyeyim. Yeni gördüm onu.

son çare olarak birde comodo dns'i deneyebilirsiniz
    http://www.comodo.com/secure-dns/

8.26.56.26
    8.20.247.20

Not: Yeni DNSler üzerinden bağlanabilmek için DNS değişikliği yaptıktan sonra steam'i kapatıp açmalısınız.

böyle çözdüm ben. gerçi bi de update geldi. hangisiyle çözüldü sorunum bilmiyorum ama şuan dns ayarlarım böyle ve çok rahat girebiliyorum steam'e.

comodo dns adresiyle giriyorum şuanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glik0z -- 7 Kasım 2012; 21:22:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.