Arkadaşlar ben Steam den Team Fortress 2 yi kurdum -oyun free to play- Steam i kaldırdım oyuna giremedim. Şimdi steam i tekrar kurduğumda oyunu tekrar indiriyor. (Bu oyunun inmesi 1 gün gibi bi zamanımı alıyor) Bunun böyle mi olması gerek ben mi bir yanlışlık yaptım? Steam den inen oyunu steam i silersek oynayamaz mıyız?
Arkadaşlar bi yardım aynı oyunu 2 kez indirmek beni deli ediyo
indirdiğin team fortess 2 sadece steam üzerinden oynanabiliyor o yüzden yani sadece steamda online oynayabiliyorsun
Anlıyorum fakat Steam i sildiğimde TF2 de mi silindi? Steam i 5 dakikaya tekrar yükledim ama TF2 yi neden yüklüyorum? Saatler alıyo yüklemek
steam'i kaldırdıgın zaman malesef steam kütüphanesinden indirdigin oyunlarda siliniyor...Sebebi steam üzerinden indirdigin oyunları , program files'taki steam dosyasına kurulması.. Steam'i kaldırmak istedigin zaman bu klasörü de otomatik olarak kaldırdıgın için oyunları da kaldırmıs oluyorsun
Keşke steamapps klasörünü yedekleseydin. bende 2-4 saatte indi 1mbit ise 1 gün felan sürüyo 8mbit olunca 2-4 saat arası neyse tekrar indircen maalesef.
Tamam arkadaşlar çok teşekkür ederim tekrar indirmek zorunda kaldım Cevaplar içinde teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme