Şimdi Ara

Steam indirimleri başladı: İşte indirimde öne çıkanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
10.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mortal Kombat 11 25 TL, No Man's Sky 75 TL, Control 105 TL, KC: Deliverance 25 TL, PES 2021 44 TL, Dishonored 2 22 TL, Wolfenstein 2 27 TL bu indirimlerden herhangi birini PS Store'da görseniz zil takıp oynar breakdance yapmaya başlarsınız ama hala cevap vereceğim diye uğraşıyosunuz. Sakın ha sakın sanki PSPlus bedavaymış gibi Dishonored 2 PSPlus'la verildi demeyin onun 1 aylık fiyatı 40 TL zaten. Steam indirimleri başladı: İşte indirimde öne çıkanlar Birazcık mantık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzioAuditore_ -- 25 Kasım 2020; 23:57:24 >
  • keyikst kullanıcısına yanıt
    ETS 2 Fiyatı 9,75 TL

• prey ve dishonored bide heavy ve beyond bundle paketler vardı 10₺ civarı fazla ödedin sanırım neyse önemli değil
  • Age of Empires 2 Definitive edition 21 tl kaçırmayın
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt

Aynen öyleymiş ama Bundle olan pakette Heavy Rain , Beyond two Souls ve Detroit var ve fiyatıda 135.52 ₺.

Prev ve Dishonored 2 paketini görmedim zaten fiyatı 37 ₺ bende 46 ₺ ödedim 9 tl helali hoş olsun yapacak bir şey yok :)

• Mortal kombat 11 24 liraya düşmüş bedava indirimler keşke ps’de bu seviyede olsa
  • PS Store'da 179TL olan Long Dark. Steam'de 50 TL iken şimdi gelen indirimle 17 TL'ye düşmüş.

Kaçırmayın.

Hem PS4'üm var hem PC.

Ama konsola oyun almak için harbi zengin olmak lazım. Yani Long Dark'ı 10 da 1 fiyata PC 'de alıp oynamak varken ne bileyim?

• Psplusu ben 90 TL ye indiğinde 10 senelik aldım yani bana aylık 40 liraya denk gelmedi:)
  • Uplay de de benzer fiyatlar var üstüne 100 U verip %20 indirim var.
    Far Cry 5 düşünenler bi baksın oraya bence.
    ayrıca bu akşam Epic indirim açıklıyor, acele etmeyin bence :D

• ti7800 kullanıcısına yanıt
    Evde Pc de olanlar icin konsol exclusive oyun makinasi oldu artik Turkiye’de
  • Doom eternal 65 lira mıııııııığğğ ??? offf çek çek çekkk almayanı dövsünler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duman56

Age of Empires 2 Definitive edition 21 tl kaçırmayın

28,12 diyor

• Epic reis bi 60 tl kupon verir oradan alırız Steam indirimleri başladı: İşte indirimde öne çıkanlar 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mortal kombat 11 aldım teşekkürler Steam indirimleri başladı: İşte indirimde öne çıkanlar 

Steam indirimleri başladı: İşte indirimde öne çıkanlar
  • Steam sunucuları çökmüş olsa gerek.
    Ne istek listemi görüntüleyebiliyorum ne de herhangi bir oyun aratabiliyorum.
    Oyun aratınca "Steam sunucularıyla iletişim kurulurken bir sorun meydana geldi. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." hatası veriyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CA5FFA1B5

Kim ne derse desin son zamanlardaki en iyi indirimleri yapmışlar. 240 tl'ye misler gibi oyunları aldım.

Şu zor pandemi zamanında gidip oyuna parami verdin o paraya bir garibani sevindirsen devlet aracılığı yla kızılay bağış yapsan nolurdu?

• Oyuna para verenlere sözüm siz pandemi zamani devlete yardimci olmak gerekirken dış açığı artiriyosunuz bir garibani sevindirsen ekmek versen ne olur sanki Müslüman ülkesi burası herkez ayağı denkalsın!

• quote:

Orijinalden alıntı: hehwudjsnqhahab

Şu zor pandemi zamanında gidip oyuna parami verdin o paraya bir garibani sevindirsen devlet aracılığı yla kızılay bağış yapsan nolurdu?

Alıntıları Göster

Senin fazla paran varsa git bağışla kızılaya da keriz parasıyla orada çalışanlar yurtdışına çıkıp tatil yapsınlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CA5FFA1B5

Kim ne derse desin son zamanlardaki en iyi indirimleri yapmışlar. 240 tl'ye misler gibi oyunları aldım.

Bu oyunları şimdiye kadar oynamadiysan ya oyunlara yeni başladın. Yada bizi yiyorsun kaç senelik oyunlar bi zahmet olsun o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• osimdioyuncu kullanıcısına yanıt

Seni yiyince cebime para mı koyacaklar neden öyle bir şey yapma gereği duyayım ?

Kaldı ki her oyunu alacak ve oynayacak halimiz de yok!

Fırsat buldukça fiyatlarıda makul seviyeye geldikçe alıp oynuyorum.

Tutupta 199 tl verip Death Stranding - RDR2 vs gibi oyunlar alacak halim yok. Kaldı ki o kadar param da yok.

5 - 10 sene önce çıkmış diye almayacakta değilim.

Yorum yaparken işkembeni değil de aklını kullan biraz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.