|
Steam indirimleri başladı: İşte indirimde öne çıkanlar

-
-
MK11 Ultimate'ı da düşürseler keşke :(
-
Oha fiyatlara bak. Gerçek indirim budur. Bunlar konsolcu adamı PC'ci yapar
-
-
😅😅 -
Her zaman tutuyor buda 😁 -
ets 9 tl oldu mu -
Hitman 2 ve shadow of wari PSN plusta ücretsiz verdi geri kalan oyunlar zaten psndede daha uygun fiyata indi.. PS kullandigina eminmisin? -
Cyberpunk 2077 50 liraya indimi ? Bunların eski fiyatları neydi ? -
Bol keseden sallamak bedava gerçekten. Siz ne zaman PSStore'da 65 TL'ye Doom Eternal veya 43 TL'ye Shadow of the Tomb Raider gördünüz ?
-
Sağol dh resident evil 3 ü kaptım... Umarım jill valentine bana claire redfield ı unutturur kafayı fena halde takmışım. Insan oyun karakterine gönlünü kaptırır mı ya... I love you Claire ❤️ -
Bu ödüller ne işe yarıyor acaba -
GEARS 5
15 TL -
-
valla adamlar neredeyse indirimsiz oyun birakmamis ve indirimlerde genel olarak saglam.Tebrik ediyorum.Simdi Tsubasa rise of the new icin pusuya cokme vakti -
Fifa 21 ulti sürümünü aldım 2 gün önce originden 300 e geldi, Steam da daha ucuza inmiş :( -
Sadece bu iki oyun inmedi yılbaşında iner tahminimce buna mı takildiniz? -
Steam bu indirimleri herhangi bir ücretli abonelik olmadan yapıyor. Yaptığın kıyas pek doğru değil.
-
Gears iyiymiş. Steamdeki parayla alayım TR oyun zaten diğerleri öyle olmazsa olmaz değil -
Artık eskisi gibi İndirimler'in bir anlamı kalmadı.
Oha fiyatlara bak. Gerçek indirim budur. Bunlar konsolcu adamı PC'ci yapar
|
Bol keseden sallamak bedava gerçekten. Siz ne zaman PSStore'da 65 TL'ye Doom Eternal veya 43 TL'ye Shadow of the Tomb Raider gördünüz ?
|
Steam bu indirimleri herhangi bir ücretli abonelik olmadan yapıyor. Yaptığın kıyas pek doğru değil. |
Mortal Kombat 11 25 TL, No Man's Sky 75 TL, Control 105 TL, KC: Deliverance 25 TL, PES 2021 44 TL, Dishonored 2 22 TL, Wolfenstein 2 27 TL bu indirimlerden herhangi birini PS Store'da görseniz zil takıp oynar breakdance yapmaya başlarsınız ama hala cevap vereceğim diye uğraşıyosunuz. Sakın ha sakın sanki PSPlus bedavaymış gibi Dishonored 2 PSPlus'la verildi demeyin onun 1 aylık fiyatı 40 TL zaten. |
Senin fazla paran varsa git bağışla kızılaya da keriz parasıyla orada çalışanlar yurtdışına çıkıp tatil yapsınlar.. |
Vermediğimi biliyor musun ? Pandemi zamanın da evde zaman geçirmek için almak kötü bir şey mi ? Neden biraz olsun kendimizi eğlendirme gereği hissetmeyelim ? Digitürk alsak maç izlesek , belgesel izlesek "Ona o kadar para mı verilir , gariban sevindir" mi diyeceksiniz yine? Ya da sigara içen birine "sigara yerine , ya da kola cips ikilisine para veren birine"? Saçmalamamak gerek bazı konularda... |
GEARS 5
15 TL |
Benzer içerikler
- instagram hesabım çalındı
- opera video indirme eklentisi
- instagram keşfet sıfırlama
- twitter film izleme sayfaları
- youtube reklam engelleyici
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X