|
Bildirim
PlayStation'den bir an önce kurtulmak istiyorum artık. Şu fiyatların güzelliğine bak. Bu fiyatlara rağmen hala torrent'ten oyun indiren arkadaşları kınıyorum.
|
Yemin ediyorum PlayStation Store fiyatlarından sonra gözüm gönlüm açıldı, çok sağ ol Steam!
|
Hepsinin fiyatını toplasan bir tane PSN oyunu fiyatı etmiyor hahahaha. Neyse onlar memnun halinden.
|
Alakasız alakasız konuşmanı anlayamadım ben de. Şu fiyatlara tepki göstereceğine kardeşlik var diyorsunuz. Sen gibi dün almadık biz konsolu. Bize mi öğretiyorsun sistemi? 600 lira olmuş bi oyun yarısı 300 çok mu uygun yani fiyatı? Kutulu oyun takası yapmak zorunda mıyım ayrıca ben? Ki ben CD siz aldım. Git steam fiyatlarına bir bak bakalım. Yok keyifmiş bilmem neymiş sanki konsol fiyatı da çok uygun da. 7.5k veriyorsun 4K oynamak için yeni bi oyunu oynamak için de 300 veriyorsun. Pc fiyatları da uygun değil lakin oyuna ulaşabiliyorsun. Her oyunu 4K oynamak zorundasın sanki. 4K oynacam diye bi oyunun indirime girmesini beklicez 1 sene. Şaka mısın nesin? Biz sanki keyif için oynamıyoruz oyunları. Fanboyluk yapacağım Savunacağım diye saçma sapan şeyler yazmışsın.
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 1 Ekim 2021; 16:4:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mortal Kombat 11 20 tl bedava neredeyse, mortal kombat fanı olarak oynamazsanız bile alın dursun kenarda. Playstationda aynı oyunun fiyatı 200-300 tl steamcı tayfa kaçırmasın. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hocam öyle bedava neredeyse diye alıp bir sürü oyun biriktiriyoruz sonra öyle kalıyo. Bence öyle düşünmek pek de iyi değil. |
|
Mad Max performans düşüklüğü, Bu videoda herşeyi açıklıyor. Sebep Denuvo (4:12) Mad Max almak isteyen için en güzel tavsiyem GOG versiyonudur. Sıfır DRM ile akıcı oyun deneyi elde ederler. ![]() A benchmark of 7 games before and after they removed Denuvo DRM. Games benchmarked include:
Hitman - 1:17
Abzu - 2:05
Sherlock Holmes the Devil's Daughter - 2:40
Mad Max - 4:11
Agents of Mayhem - 7:10
Sniper Ghost Warrior 3 - 9:10 https://www.youtube.com/watch?t=252&v=1VpWKwIjwLk&feature=youtu.be< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 3 Ekim 2021; 8:4:55 > |
Şöyle oyunları 4K oynatabileceğin, high-end bir pc topla. Bir de 4K monitör. 30-40.000 lirayı bulur sanırım. 7.000 liralık PS5 ile takas yapalım. |
Gerçekten neden PS5 alındığını bulamıyor musun? Hani herkeste çok güçlü PC var ama yine de PS5'de oynamayı mı tercih ediyorlar? Ya da her çıkan oyunu oynadıklarını mı sanıyorsun? Kardeşlik diye bir şey duydun mu? Kutulu oyun takası? Yılda birkaç güzel oyun oynayabilecek vakti olanları duydun mu? Evinde PC bile olmayıp, 4K tv'nin altına konsolu koyup, keyif yapabilecekleri aklına gelmiyor mu? Benim de sadece kendi setupını yazıp, başka bir şey aklına gelmeyenleri aklım almıyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 3 Ekim 2021; 10:47:52 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |