Şimdi Ara

Steam İnternet Hızı Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
10.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dr dan aldığım orjinal css yi steam e onaylattım. Şu an updatelerini indiriyor . fakat her bir saniyeyi 10 saniyede anca atlayabiliyor. buna benzer bir sorunu olan var mı ?

http://img4.imageshack.us/img4/2903/steamhq.jpg

sizin tüm updateleri yapıp oyuna girmeniz ne kadar sürdü ?

internet hızım 799 / 2045 kbps ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serious01 -- 13 Kasım 2009; 20:52:24 >

• Ben 3ay önce aldım bu oyunu eski bilgisayarımda yüklediğimde 45dakikada bitmişti.Başka bilgisayara geçtim yüklemek istediğimde 3saat falan diyordu gereğinden fazla yavaştı bende yüklemedim bıraktım..Aynı sorun bendede var
  • İndirme konumu olarak Germany veya Europe- Southeastern seçerseniz tam gaz indirir.
  • siberoptik kablom sayesinde saniyeleri almıyo
  • En iyisi indirilen dosyaları DVD de saklamak. Gerçi oyunun yedek dvdsini yapma özelliği var Steam üzerinde. GCF dosyalarını (Steam Apps) Dvd ye Harici Hdd ye yedeklesek yeterli olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemagX

En iyisi indirilen dosyaları DVD de saklamak. Gerçi oyunun yedek dvdsini yapma özelliği var Steam üzerinde. GCF dosyalarını (Steam Apps) Dvd ye Harici Hdd ye yedeklesek yeterli olur bence.

Evet, geçen gün format atmıştım steamapps klasöründeki .gcf uzantılı dosyaların yedeğini alıp D ye koydum ve formattan sonra steamı tekrar kurup aynı dosyaları steamapps klasörüne tekrar attım, steam download kısmından resume updating e bastım ve direk %85 gibi bir yerden başladı ve 5 dk içinde oyun hazır hale geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.