< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Steam kara haberi duyurdu: Türk Lirası kaldırılıyor (12. sayfa)
-
-
Alakası yok. Öyle olsa bölgesel fiyatlamayı komple kaldırırlardı. VPN ile halleden adam şimdi de halleder, belki daha kolay yapar. Adam VPN ile alacağı zaman artık Dolar ile ilgili ülkenin parası arasında bir kur çevirisi yapmayıp direkt alır zaten. Steam'in buna geçmesinin sebebi ülkelerin ekonomisinin çok boktan olması ve kurların sürekli olarak değişmesi, bunun takibinin yapılamaması. Artık o oynak kurları takip etmek yerine direkt ABD doları ile iş yapacak. Yani Dolar bir gün 50 TL olmuş sonra 40'a düşmüş, sonra yine 100'e çıkmış vs bunlarla uğraşmayıp aradaki kâr zararı düşünmeyip Dolar kullanacaklar. Adamlar da haklı, böyle sikko ekonomili ülkelerle mi uğraşacaklar. Zaten indirimli fiyatla veriyorlar. Ki bunlar hayır kurumu da değil, şirket.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arama zahmetine girmeyişinden olabilir.
-
VPN ile alınamıyor o ülkenin bankalarından kart bilgisi gerekiyor.
-
Steam masterrace'di.Steam biricikti.2 yıl önce burada Epic mağazasına torrent diyen vardı.Şimdi sarıl o biricik steam'ine.O zaman steamden başka dost bilmeyenler şimdi steam'le kanlı bıçaklı oldu.
400 liraya oyun almıyorum diyerek konsol tarafıyla dalga geçenler vardı bi' kaç sene önce.
Steam'i seviyorsan fiyat böyle oldu diye küfür etmezsin.Bu olanlar Steam'in suçu değil.Pringles cips firması bile ülkeyi terketti.
-
siz de fesli delilerin vatan hainlerin izinden gidin çakma osmanlı torunları.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
soylu gibi ooooooooooh cekesim geldi nedense
-
ps5 oyunları kol gibiyken son kale steamde gitti
ben zaten oyunları bıraktım eskiden keyfine göre yeni çıkan oyunları oynamak için pc alıyordum artık hepsi imkansız borç harç birikiyor
-
Tek sebebi Erdoğan'dır bu adam Türkiye'nin başına gelmiş en kötü şeydir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Büyük darbe. Yurtdışında iken bütün oyunları bedavaya alıyordu bizim Türkler. Ama Bahreyn niye listede onu anlamadım. Onların ekonomisi oldukça stabil.
Epic Games'e gideceğiz anlaşılan.
-
2016 dan beri yıllardır sürekli artan dolar kuruna inat steam bunu umursamadan kuru düşük hesaplayarak hep iyi fiyatlara oyun sattı. O zamanlar tebrik teşekkür yoktu ama dimi nankör topluluğu sizi. Steam e sövenler var bi de. Kime sövüleceği belli de yemiyor yazık.
Bu ülkeye müstahak.
-
Gençler için üzücü bir durum. Belki de içinizden bazılarına bir amaç verir bu günleri unutmayıp steam den daha iyi oyun satış platformu yapmak için diyeceğim ama buradaki olay tamamen rasyonel bir durum.
Sütü bozuklar doluşmuş konuya. Lan hani Lozan bitince Türkiye uçuyordu andavallılar sizi.
-
vpn üzerinden sanki ülke değiştirmiş gibi davranan çıkarcı insan modeli 2 kuruş kazançlı çıkacağım diye davranırsa bu olur !
ulan sen ne bok yemeye 4. dünya ülkeleri üzerinde oyun almaya çalışıyorsun
al bak bu sana müstahak !!!
-
Sadece zararı var ama din, bayran, kur-an üçlüsünü tekeline almış... Her sıkıştığından meyadanlarda, medya'da bunlar üzerinden atarlı konuşmalar yaptığı anda milletin tepkisini söndürüyor. Bu kadar basit taktiği aziz milletimiz yıllardır yiyor.
-
haram olan çoğu şey helal oldu şaka gibi ya
-
valla benim için hava hoş.
10 senedir steam üyesiyim ve 10 senedir aynı oyunları oynuyorum.
Ama yeni çıkan oyunları oynamak isteyen yeni nesil için durum kötü.
Ne olursa olsun yine de Epic Games kullanmayacak alfalari soyle bi gorelim... Steam'den devam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X