Bildirim
Steam kod satışı yapmak
Bu Konudaki Kullanıcılar:
TEKNOLOJİHASTASİ
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba, önce vergi mükellefi olup vergi levhasını bilgisayarına indir.
Site açtığın zaman sanal pos için senden vergi levhası ve imza sirküleri isteyecekler. (PAYTR v.s)
Daha sonra G2A ve Kinguin sitelerine Wholesale Bussiness hesap başvurusu yap. (Senden vergi levhası isteyecekler)
Daha sonra bu sitelerden toplu olarak oyun satın alabilirsiniz.
Mesela örnek, G2A üzerinde bir oyunun normal perakende satış fiyatı 1 EUR, ama sen 1000 adet alacağım diyorsun ve 0,60 EUR yazıyorsun. Kabul eden olursa istediğin fiyata satın alabiliyorsun.
Ama önce bu sektörde site açmak v.s istiyorsan 1-2 sene G2A ve Kinguin gibi sitelerde pişmen lazım.
Humble bundle oyun dağıttığı zaman bu sitelerde toptan 0,16EUR dan fazla fazla key alırsın. 6-7 ay elinde tutup 2-3-4 EUR fiyattan satabilirsin.
Bazen 1-2 ay içinde bile çok karlarla satabilirsin.
Human: Fall Flat oyununu humblebundle vermişti aylar önce.
500 adet aldım tanesi 0,50 EUR dan daha sonra 5 EUR dan satmıştım kinguin ve G2a da ^^
-
Anladım yani yine sitelere muhtaç kalarak bu işler dönecek.quote:
Orijinalden alıntı: DeLyWar
Merhaba, önce vergi mükellefi olup vergi levhasını bilgisayarına indir.
Site açtığın zaman sanal pos için senden vergi levhası ve imza sirküleri isteyecekler. (PAYTR v.s)
Daha sonra G2A ve Kinguin sitelerine Wholesale Bussiness hesap başvurusu yap. (Senden vergi levhası isteyecekler)
Daha sonra bu sitelerden toplu olarak oyun satın alabilirsiniz.
Mesela örnek, G2A üzerinde bir oyunun normal perakende satış fiyatı 1 EUR, ama sen 1000 adet alacağım diyorsun ve 0,60 EUR yazıyorsun. Kabul eden olursa istediğin fiyata satın alabiliyorsun.
Ama önce bu sektörde site açmak v.s istiyorsan 1-2 sene G2A ve Kinguin gibi sitelerde pişmen lazım.
Humble bundle oyun dağıttığı zaman bu sitelerde toptan 0,16EUR dan fazla fazla key alırsın. 6-7 ay elinde tutup 2-3-4 EUR fiyattan satabilirsin.
Bazen 1-2 ay içinde bile çok karlarla satabilirsin.
Human: Fall Flat oyununu humblebundle vermişti aylar önce.
500 adet aldım tanesi 0,50 EUR dan daha sonra 5 EUR dan satmıştım kinguin ve G2a da ^^
Birde "Human: Fall Flat" humblebundlede ücretsiz olarak dağıtıldığını hatırlamıyorum , ayrıca dağıtılsada nasıl 500 adet alabildin ve hepsini saatığına göre sen 15.200 tl kazanmış olmalısın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadakat16 -- 10 Nisan 2019; 1:14:40 >
-
Ücretsiz dağıtılmadı, 1 dolara 3 oyun vermişti bunlardan biriydi "Human: Fall Flat"
Ben sadece bu oyunu örnek verdim, bunun gibi daha bir sürü oyun mevcut.
Sen bu Kinguin ve G2A sitesinden bu dönemde alabildiğin kadar alacaksın, stok yapacaksın.
1 sene bekle ve 3-4 katına tekrar geri sat.
Dediğin gibi kazanç o civarlarda oluyor ama o kazandığın paranın hepsini çekme, tekrar tekrar oyun stokla.
Satın aldığım bazı siparişleri buldum aşağıdaki gibi, ortalama 0,50 EUR almışım.
-
Vaybe bu çok ciddi bir para , ne kadar sürede 500 adet oyunu sattın ve g2a ya bunları toplu satıp parasını toplumu alıyorsun yoksa tek tek koyup her satın alananın prası sanamı geliyor
Ben oyunlaları "Humble Bundle" denmi alacağım yoksa "Kinguin veya G2A" gibi sitelerdenmi alacağım ve şuan fiyatlar ucuz değil , toplu almak için özel bir mail atmamızmı gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadakat16 -- 10 Nisan 2019; 18:7:25 > -
Yukarıda çoğu şeyi belirttim.
G2A ve Kinguinde üyelik açarak başla, zaten öğrenirsin her şeyi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X