Şimdi Ara

Steam Koleksiyon Kartı Takas Merkezi [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
780
Cevap
60
Favori
63.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgim yok malesef
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Açıklamasında şöyle yazıyor.

quote:

Once you have received all of your card drops, you become eligible for a booster pack containing 3 additional cards. Booster packs are granted randomly to eligible users as more badges are crafted by members of the community. Make sure you log in to Steam each week to maintain eligibility.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Tüm kartları topladığınızda booster pack düşürmek için uygun hale geleceksiniz. Booster packler uygun olan kullanıcılara rastgele verilir bunun için her hafta steame girmeyi unutmayın diyor .
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Enteresan olan, Mysterious Rozeti diye yukarıda resmini attığım şekilde rozetlerde görünmeye başladı ve açılan tek kart olmamasına rağmen kazanılan kart düşürme hakkı için 0 yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Enteresan olan, Mysterious Rozeti diye yukarıda resmini attığım şekilde rozetlerde görünmeye başladı ve açılan tek kart olmamasına rağmen kazanılan kart düşürme hakkı için 0 yazıyor.
    Mysterious kartların hepsini biriktirdim rozetimi istiyorum.
  • sonerkaraoglux kullanıcısına yanıt
    Nasıl biriktirdin onları? Ne yapınca geldi?
  • quote:

Arkadaşlar mesela her hangi bir oyunun kartından 2 adet mevcut hesabımda 1'ini arkadaşıma yolladım diyelim 1 tane kart hakkı daha hesabıma gelicek mi yani oyundan 1 kerelik daha kart düşürebilicek miyim?
  • quote:

rozet yaptım çok fazla ondan geldi kartlar aynı çıkanlar sattım falan öyle tamamladım ama şuan rozet yapamıyorsun
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    Hayır. Onu arkadaşına vermek yerine sende olmayıpta birinde olan ve onda olmayıpta sende fazla olan kartları takas yapın.
    Rozet yapamazsın. Çünkü 10 karttan 5 tanesi (4, 5, 8, 9 ve 10) var sende. 1, 2, 3, 6 ve 7'yi de temin etmen gerek.

Enteresan olan benim levelim 30 üzeri olmasına rağmen tek bir kart bile vermedi. Bu özellik açıldıktan sonra yapılan rozet başına mı verdi acaba her kartı?
  • quote:

Hayır. Onu arkadaşına vermek yerine sende olmayıpta birinde olan ve onda olmayıpta sende fazla olan kartları takas yapın.
    14 tane Mysterious kart yaptım bakalım.. şimdi fiyatlarının yükselmesini bekliyorum.. tanesini 2 dolardan satarsam şahane..:)
  • quote:

Rozet yapamazsın. Çünkü 10 karttan 5 tanesi (4, 5, 8, 9 ve 10) var sende. 1, 2, 3, 6 ve 7'yi de temin etmen gerek.

Enteresan olan benim levelim 30 üzeri olmasına rağmen tek bir kart bile vermedi. Bu özellik açıldıktan sonra yapılan rozet başına mı verdi acaba her kartı?
    Geçen sene yeni rozet yapıldığında Mysterious kart vermeye başlamıştı yaz indirimlerinden önce. Daha sonra bu Mysterious kartlar yaz indirimleriyle birlikte Summer Sale 2013 kartlarına dönüşmüşlerdi diye hatırlıyorum. Ama emin değilim kart olayını takip etmiyorum uzun zamandır.
  • @saintroyo
    Bunlardan her biri neyden sonra geldi?

@fasakasa
    Sahibi olduğun konuyu boşlama müdür. Senden yeni katkılar bekliyoruz.
    herhangi bir oyunun kartlarını tamamladığın takdirde normalde indirim kuponu geliyordu.. şimdi ise kupon yerine bu kartlardan geliyor.
    Boşlamak değil, geçen senekiyle aynı sistem. Kupon yerine rozet yapınca bu kartlardan düşüyor.
  • Dünden beri cevabını almaya çalıştığım soru buydu. Sağolun. Zamanında yaptığım bi dünya rozeti şimdi yapmış olsaydım, bunlardan epey bi kazanırmışım demek ki.

Kupon yerine bu kartlar daha mı avantajlı ki acaba böyle bir değişiklik yaptılar?
    Üst mesajda da yazmıştım. Yaz indirimleri öncesinde böyle olmuştu geçen sene. Daha sonra kupon düşmeye devam ediyor zaten.
    yok be ya ne avantajı.. ''steam summer sale'' zamanı geldiği için bi nevi etkinlik işte.. millet bunları düşürmek için kartları toplayacak bunlara sahip olacak, sonra bunları birleştirmek için gene uğraşacak para harcayacak, rozetleri tamamlayacak vs..

benim de halâ daha düşürmediğim nereden baksan bi 80-90 kart var.. belki de daha fazla.. gerçi hepsi de baba oyunların kartları.. kim yükleyecek te kartları düşürmek için, o oyunları açık bırakıp ta kartların düşmesini bekleyecek.. uzun iş.. gerçi ben bu akşamdan itibaren başlamay karar verdim diyebilirim.. onları satarım bi de bu mysterious lar da iyi fiyata giderse en 20-25 dolarlık bir katkı yaparlar bana.. istediğim 1-2 oyun var.. onlar için akmasa da damlar hesabı bir yardım olur.
  • quote:

hayır olsada yapamıyosun bu arada hepsi vardı bişeyler için verdi kartları
    Yanlışın olmasın. Tekrar baktım. Envanterinde yukarıda da yazdığım 5 kart var sadece. Rozet için 10'u da olması lazım. Bir de kendin bak istersen.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.