Şimdi Ara

STEAM kütüphane 2 aynı oyun sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GTA 3, San andreas ve Vice City oyunlarını almak istedim. Önce hata verdi kredi kartından parayı çekemedi. Sonra 2, kez denedim ve çekti oyunları yükle dedim. Ama GTA 3 ve San andreas 2 kere gözüküyor kütüphanede. Mesela GTA 3 2 adet var birini yüklüyor şu an ama birinde Mevcut Değil yazıyor. Nasıl silerim ben bu mevcut değil yazan oyunu ? Ama kartımdan tek çekim yapılmış çünkü 1 adet mail geldi.

Yani anlayacağnız 2 oyundan 2 adet gözüküyor kütüphanemde mevcut değil yazan içi boş olan oyunların fotosu da yok nasıl silebilirim 2 adet gözüksün istemiyorum lütfen yardım bilen varsa...

• Aynı sorun bendede var bilen yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnrGrTR kullanıcısına yanıt
    biri windows diğeri mac sürümüdür.silemezsiniz.katagori yapıp gizleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muccos kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkürler dediğinizi yaptım umarım bir güncelleme ile düzertilir bu durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrGrTR

Tamam teşekkürler dediğinizi yaptım umarım bir güncelleme ile düzertilir bu durum.

nesi güncellemeyle düzeltilecek bi versiyon windows bi versiyon mac için hep öyle kalacak yani arkadaşın dediği gibi başka kategoriye atıp gizleyin
  • dedikleri gibi mac ve windows versiyon farkı.
    bazı oyunlarda 2 sürüm icin tek bazılarında tek tek 2 ayrı oyun gibi gorunuyor.
    aynı durum sid meier oyunlarında da var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.