Şimdi Ara

Bir bilgisayarda 2 steam açma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
24.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilen vardı sanırım, anlatabilecek olan var mı?

• açamazsın. oyun zaten bedava oldu yoksa sende mi mağara.net mi geliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullet Ride.

açamazsın. oyun zaten bedava oldu yoksa sende mi mağara.net mi geliyorsun

Kuzenimin hesabindaki kömürleri alacaktım. Onun için sordum. Ben Orange Box çıktığından beri oynuyorum TF2. Herkes senin gibi fakir değil neyseki 😓

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

quote:

Kuzenimin hesabindaki kömürleri alacaktım. Onun için sordum. Ben Orange Box çıktığından beri oynuyorum TF2. Herkes senin gibi fakir değil neyseki 😓

tamam kanka en iyisin
  • quote:

quote:

quote:

tamam kanka en iyisin

Yukarıda yazdığın şey o kadar saçma ki oturup okusan sen bile anlarsın yani saçmaladığı. Mağara.netlik durum olsa tamam, F2P oldu mu diye sorsam tamam da 10 gram beyninle böyle laf atma cabalarına girmen sadece yaşının 10 veya altı olduğunu gösteriyor. Zaman kaybından başka bir şey degilsin güzel karşim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam kanka en iyisin

Yukarıda yazdığın şey o kadar saçma ki oturup okusan sen bile anlarsın yani saçmaladığı. Mağara.netlik durum olsa tamam, F2P oldu mu diye sorsam tamam da 10 gram beyninle böyle laf atma cabalarına girmen sadece yaşının 10 veya altı olduğunu gösteriyor. Zaman kaybından başka bir şey degilsin güzel karşim.

orda bi küçük espiri yaptık, sen de ne sazanmışsın, hemen atlıya verdin valla. biyere bir şey olduysa özür dilerim ayrıca

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tamam kanka en iyisin

orda bi küçük espiri yaptık, sen de ne sazanmışsın, hemen atlıya verdin valla. biyere bir şey olduysa özür dilerim ayrıca

Bilgisayarda 2 Steam hesabını aynı anda açmakla TF2nin bedava olması arasında 2 bağlantı bul özür dileyeceğim :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 PC den 2 KO açma yöntemi.
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sandboxla açabilirsin 2 steam
  • selam.öncelikle ben 1 bilgisayar içinde 2 steam açabiliyorum.açamazsın diye bieşy yok istediğin kadar steam açarsın.ihtiyacın olan tek şey VMware workstation programı.o programı kuruyorsun.sonra bilgisayarında genişçe bir yere bir klasör açıyorsun.VMware workstationu açıp siyah ekrandayken file/new virtual machina diyip sahte bir bilgisayar oluşturuyorsun.oluşturduğun sahte bilgisayar açılınca senden boot isteyen bir ekran gelicek oraya xp yada win7 hangi işletim sistemi varsa elinde onu normal bir bilgisayara kurar gibi kuruyorsun.demo da olabilir işletim sistemin önemli değil.işlem bitince steami kurup takasını yapıyorsun.inanmayanlara inanmak istemeyenlere ve olduğunda nasıl olur sorusu olanlara örnek olarak kendi sistemim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 10 Ocak 2012; 13:29:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

selam.öncelikle ben 1 bilgisayar içinde 2 steam açabiliyorum.açamazsın diye bieşy yok istediğin kadar steam açarsın.ihtiyacın olan tek şey VMware workstation programı.o programı kuruyorsun.sonra bilgisayarında genişçe bir yere bir klasör açıyorsun.VMware workstationu açıp siyah ekrandayken file/new virtual machina diyip sahte bir bilgisayar oluşturuyorsun.oluşturduğun sahte bilgisayar açılınca senden boot isteyen bir ekran gelicek oraya xp yada win7 hangi işletim sistemi varsa elinde onu normal bir bilgisayara kurar gibi kuruyorsun.demo da olabilir işletim sistemin önemli değil.işlem bitince steami kurup takasını yapıyorsun.inanmayanlara inanmak istemeyenlere ve olduğunda nasıl olur sorusu olanlara örnek olarak kendi sistemim:

Dostum hortlattım konuyu ama peki aynı oyunu 2 farklı steam hesabıyla oynayabiliyormusun 2 tarafa da alırsak oyunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: thorismund

quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

selam.öncelikle ben 1 bilgisayar içinde 2 steam açabiliyorum.açamazsın diye bieşy yok istediğin kadar steam açarsın.ihtiyacın olan tek şey VMware workstation programı.o programı kuruyorsun.sonra bilgisayarında genişçe bir yere bir klasör açıyorsun.VMware workstationu açıp siyah ekrandayken file/new virtual machina diyip sahte bir bilgisayar oluşturuyorsun.oluşturduğun sahte bilgisayar açılınca senden boot isteyen bir ekran gelicek oraya xp yada win7 hangi işletim sistemi varsa elinde onu normal bir bilgisayara kurar gibi kuruyorsun.demo da olabilir işletim sistemin önemli değil.işlem bitince steami kurup takasını yapıyorsun.inanmayanlara inanmak istemeyenlere ve olduğunda nasıl olur sorusu olanlara örnek olarak kendi sistemim:

Dostum hortlattım konuyu ama peki aynı oyunu 2 farklı steam hesabıyla oynayabiliyormusun 2 tarafa da alırsak oyunu?

sandbox programı çık güzel bir çözüm oluyor.eğer iki hesaptada varsa aynı oyunu oynarsınız çok rahatlıkla.ama iki hesaptada ayrı ayrı yoksa oynayamazsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sandboxu kullanmıştım ondan yapıcam
  • guard açmadan yapma imkanuımız yokmuu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.