Bildirim
Steam mobil ödeme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aynı şey bendede oldu Turkcell ile görüştüm mobil ödeme ile ilgili zaten şuan kapattı steam sanırım mobili para sonradan gidicekmiş.mobil ödeme geçen her yerde durum böyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Musahan17
Aynı şey bendede oldu Turkcell ile görüştüm mobil ödeme ile ilgili zaten şuan kapattı steam sanırım mobili para sonradan gidicekmiş.mobil ödeme geçen her yerde durum böyle
kapattı derken mobil odeme yokmu daha. bugun aldım ben paran eksıldı demı sonradan bende hala duruyo gıtmedi -
Oyunu mobil ödeme ile aldım adımları uyguladım işlem tamamlandı dedi ama para aynı
Tadını çıkarsana aynı şey bana appstoreda olmuştu. 8 tl bişey alacaktım. İşte aldım felan baktım para gitmedi. 1 ay bekledim hala gitmedi yani tadını çıkar
erli geçli alırlar :) -
hocam sen kafaya takma o ödemeyi öyle böyle alırlar sıkıntı olmaz :D -
bendede kesilmemişti şimdi kontrol edeyim dedim kesmişler 12tl yi :) -
Evet arkadaşlar ben harcıyacaktım baktım almıslar :D teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X