Şimdi Ara

Steam Oyun iadesi hakkında yardım. War Z

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
25.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merabalar arkadaşlar. 4 gün önce steam üzerinden The War Z' yi satın aldım fakat serverlar hile kaynıyor. O kadar ki hile yapanlar birbirlerini vurduklarında birbirlerine hacker diye sinirleniyor :) Metin2'den beter bir halde oyun. Daha tam oturmadı her gün bişeyleri değiştiriyorlar ve para tuzağı respawn olmak için 4 saat beklemeniz yada 50 GC = 0.40$ ödemeniz gerekiyor. Her neyse sadede gelelim. Ben bu oyunu aldığıma pişmanım açıkçası 14 dolar edecek bir oyun değil ve vaadettiklerini sağlayamayan çapsız bi oyun. Steamin para iadesi yaptığını duydum. Nasıl olduğu hakkında bilgisi olan bir arkadaş yardım ederse çok sevinirim. Teşekkür ettim şimdiden...

• Bende bu konuyla ilgili araştırma yapıyordum bende FEAR 3 ü iade edecektim. Bu arada war-z cidden tuzak gibi bir oyunmuş, insanları yolmanın yeni yolu respawn için 4 saat bekle yada para dökül.. Ya feridun abi ne kadar salak salak işler bunlar.
  • bende bunu sordum yeni konu açmim ii oldu bugun oyun aldim geri nasil vericez bunu
  • malesef para iadesi söz konusu değil...
  • 1 sene önce fear 3 iade sinden vaz geçtim galiba ama önemli değil artık yolu yordamını öğrendiğim bu sistemde başka birinin iade mantığından yola çıkarak Alien Colonial Marines i geri postaladım library imden. Paralarda geri döndü Steam cüzdanıma

Resimde ilgili şikayetimi ve refund isteği örneğini görebilirsiniz.

Steam Oyun iadesi hakkında yardım. War Z

• oyunu almayı düşünüyordum bende.. aman aman diyelim o zaman..
  • İnanmıyorum iade alıyorlarmış bir şekilde .Bende yılbaşında steam cüzdana para attıktan sonra hesap bilgilerim steamde kaldı ve nasıl anlamadım bir şekilde cod ghost hardened edition aldım .Normalde tek tıklamayla alma işlemi olsa bir şekilde hata yaptım derim ama tek aşamada satın alma işlemi yapılmıyor ve satın alma sırasında oyun oynuyordum zaten .Steam'e ticket açtım ama elemanlar tuturdular biz iade yapmıyoruz.Oyunu almadığımıda ispatlama şansım olmadığından en son bari steam cüzdan kredisi olarak iade edin dedim onuda yapmadılar .Acaba yardımcı olabilecek veya fikir verebilecek arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmqpun -- 3 Şubat 2014; 14:15:17 >
  • Keşke olsa ama yok malesef
  • Xwins X kullanıcısına yanıt
    Şimdi senin gösterdiğin şekilde ticket attım. Umarım geri iade alırım. Teşekkür ederim.
  • Oyunları iade almış bulunuyorum. Teşekkürler.
  • Şu komediye bak insanlar bir konuda yardıma ihtiyaçları olduklarını söyleyip çözüm arıyorlar..!.Kendini bilmez 3 5 kişi hakkında tam emin olmadıkları bir konu hakkında sırf msj gitsin diye yorum yapıp insanları yönlendiriyorlar. Steam gerekli koşullar sağlandığında geri iade taleplerine cevap vermektedir.Gereksiz yorum kalabalığı yapan insaları dikkate almayınız.. !
  • Arkadaşlar bende yanlış bi oyun modu aldım onu geri vermek için steam da yardıma tıklayıp biraz kurcaladım bi mesaj attım ama türkçe yazdım para iadesi istedim acaba geri dönerlermi veya iadeyi onaylarlar mı ? yardım eden olursa çok sevinirim
  • Steam'de para iadesi yok bildiğim kadarıyla. Zaten alırken 200 kere soruyor bak, bak alcan mı? bak? vs vs gibi..
  • Xwins X kullanıcısına yanıt
    bana anlatabilirmisin daha ayrıntılı bir şekilde ben bulamadım ne yapacağımı
  • Hortluyorum h1z1 iade edicem süresi bitmiş wallet olarak iade ederler mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musahan17 kullanıcısına yanıt
    iade edebildin mi
    ve nasıl oluyor?
  • daha support mesaja dönmedi umutlu değilim ama şansımızı denedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musahan17

Hortluyorum h1z1 iade edicem süresi bitmiş wallet olarak iade ederler mi acaba

İadeyi Steam değil Sony yapıyordu, steam desteğine attıysan bir işe yaramaz. Gerçi bu saatten sonra Sony'e atsan da yaramaz iade süresi doldu. Oyunun sayfasında kocaman ERKEN ERİŞİM diye yazıyor. Keşke almadan önce o kavrama dikkat etseydiniz de böyle iade falan uğraşmanıza gerek olmazdı.
  • Arkadaşlar bende stranded deep aldım 24 TL ye bugün fakat oyunu beğmedim. Oyunu 1 saat oynadım iade etme şansım var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer iade olayı oluyor ise gta 4 (türünün son örneği olan beş para etmeyen oyun) iade edicem.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.