Bildirim
Steam oyunları neden yavaş indiriyor ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
file--settings--downloads--download region dan germany yada europe central seçip tekrar dene.middle east de deneyebilirsin.servarların yogunluguna göre
hızın artacaktır ama full hız 4 mb te hiç denk gelmedi bana,yani artar ama full olmaz -
full hız vermez tabikide steam gibi sistemler p2p mantıgıyla calısır bende gıcık oluyorum ama yapıcak bişey yok valve complete pack ve gmodumu 2 gunde ındırmıstı yedekle bıdaha ındırmene gerek kalmasın sadece updatelerı ındırır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RemoteShoulder -- 12 Aralık 2009; 19:06:49 > -
Germany seçiliydi ben Europe yaptım ama değişen bişey olmadı.
Saolun yardımlar için. -
steam de p2p yok hocam o nerden çıktı??
belirli ülkelerde serverları var.onlardan çekiyorsunuz oyunları
komşu ülke serverlarınıda deneyin derim ben.belki yogun olmayan bir serverdan daha iyi çekebilirsiniz. -
su ana kadar en iyi hizi hollandadan aldim 8mbps full cektigimde oldu, ama 600kbps den asagi hic dusmedi...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X