Şimdi Ara

Steam Oyunlarını Farklı Dizine Kurma(Video Anlatım) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
11
Favori
26.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hotrtlatmış olacam belki ama çok makbule geçti :) Steamden dyi seçince kurulum sırasında hata oluştu diyip izin vremiyordu şimdi linkliyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senihcan -- 21 Temmuz 2013; 19:04:28 >
  • Beyler yardım , Oyunun iso dosyası var ama steamden indirmek çok uzun sürüyor oyunu common dosyasının içine kurdum ama baştan indirmeye başlıyor oyunu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackPierre

Beyler yardım , Oyunun iso dosyası var ama steamden indirmek çok uzun sürüyor oyunu common dosyasının içine kurdum ama baştan indirmeye başlıyor oyunu??

Kafana göre çözüm olmaz,steam ne istiyorsa onu yapacaksın.oyunu indireceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shogun

quote:

Orijinalden alıntı: LegendTr01

Benim Windows'um XP. Ben o junction yolunu da denedim, linkd yolunu da denedim fakat hiçbiri işe yaramadı. Bunun sorunu ne olabilir yada Windows'un güncel olmamasından olabilir mi? Acil yapmam gerek bunu, bedava Sanctum indireceğim 2 günü kalmış.

Eğer adımları doğru yaptıysanız normalde olması gerek. Olmadıysa belki birşeyi yanlış yapmış olabilirsiniz, birşeyi atlamış olabilirsiniz veya Windows ile ilgili bir sorununuz olabilir. Sorun windows kaynaklı ise tam olarak nedenini bilmek zor, güncel olmadığındanda olabilir, başka bir sebepten dolayıda olabilir. Junction ve linkd yöntemleri çalışmıyorsa SteamTool Library Manager'i deneyin. Muhtemelen sorununuzu çözecektir.

Konu için teşekkürler çok işime yaradı fakat sormak istediğim bir şey var Benim D diski normal hdd ve C ise ssd steamdeki bir oyunu ssd yani C diskine taşımak istiyorum konunuzdaki son yöntemle SteamTool ile link işlemi gerçekleştirsem oyunun dosyaları C ye taşınmış olacak tamam ama D diskinden silinecek mi yoksa D diskindede dosyalar var olacak mı? Ayrıca oyunu steam ile çalıştırdığımda ssd üzerinden mi çalışacak çünkü performans almak için taşıma yapmak istiyorumda.

• teşekkürler bende böyle birşey arıyordum cs yi ssd ye taşıdım gta yı dye kurabilirim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Beyler denildiği gibi artık D: sürücüsündeki bir klasöre sorunsuz Steam oyunu kurabiliyoruz ve görüyor library olarak değil mi? Böylece mklink muhabbetine gerek kalmadı. Yani Steam bende 'C:\program files (x86)\Steam' konumuna kurulu olduğu halde oyunu kurma aşamasında 'D:\SteamGamesOnur' gibi içinde türkçe karakter ve boşluk olmayan bir konuma sorunsuz kurabilir ve Steam'e tanıtabilir miyim bu durumda?

Evet, artık kurulabiliyor. Türkçe karakter olsa da kuruluyor ama bazı oyunları açmayabiliyor. Bu sebeple türkçe karakter kullanılmamasında fayda var. Konudaki programın bir artısı var yanlız. Program, C veya D'deki oyun klasörünü transfer edebiliyor ama Steam bunu yapmıyor. Sadece yükleme yerini seçiyorsunuz. Yer değiştirmek istediğinizde kaldırıp yeniden kurmanız gerek yani. Silmeden önce yedek alınacak olursa, indirmeyle de uğraşılmaz.

ben bir türlü kuramadım. hata veriyor hep d yi seçtiğimde.

• Wheatley kullanıcısına yanıt
    Ya yeterli yer yoktur. Ya da oyunları aktarmak istediğin dizinde türkçe karakter kullanmışsındır.
    Uzun zamandır kullanmadım ben de bunu. Hatta unutmuştum bile; sen alıntı yapınca hatırladım.

Oyunun yedeğini al ve C'den silip, D'ye kur tekrar olmuyorsa. Ben öyle yapıyordum.
  • quote:

Ya yeterli yer yoktur. Ya da oyunları aktarmak istediğin dizinde türkçe karakter kullanmışsındır.
    Uzun zamandır kullanmadım ben de bunu. Hatta unutmuştum bile; sen alıntı yapınca hatırladım.

Oyunun yedeğini al ve C'den silip, D'ye kur tekrar olmuyorsa. Ben öyle yapıyordum.

kendime tam yetki verdim düzeldi.
  • Wheatley kullanıcısına yanıt
    Kimi zor sorunların çözümleri böyle basit olabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

kendime tam yetki verdim düzeldi.

Tam yetki nasıl verdiniz acaba? Bende D klasörüne kuramıyorum oyunu
  • YA PEKİ OYUN AÇILMASSA KOD YAZMADAN OLURMU BENIMKI HATA VERDİ LİNK FELAN İSTEDİ LÜTFENNNNN CAVAPLAYIN ARKADAŞLAR ACIL ÇOK DUA EDERİM

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.