Şimdi Ara

Steam oyunum tıklıyorum açılmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün Singularity adlı oyunu aldım gece yükledim sabah oynamak için açtım fakat oyna deyince hiçbirşey çıkmıyo. Çok aradım ama bulamadım sonra alttaki şey çıktı karşım ben anlamıyorumda anlıyan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

General protection fault!

History: GetStackOwnerClass() Address = 0xbe6550 (filename not found) [in C:\Program Files (x86)\Steam1\steamapps\common\Singularity\binaries\Singularity.exe]
    GImage::GImage() Address = 0x11e4a9e (filename not found) [in C:\Program Files (x86)\Steam1\steamapps\common\Singularity\binaries\Singularity.exe]
    GImage::GImage() Address = 0x11e4f08 (filename not found) [in C:\Program Files (x86)\Steam1\steamapps\common\Singularity\binaries\Singularity.exe]
    GImage::GImage() Address = 0x11e50ed (filename not found) [in C:\Program Files (x86)\Steam1\steamapps\common\Singularity\binaries\Singularity.exe]
    GColor::Format() Address = 0x156f890 (filename not found) [in C:\Program Files (x86)\Steam1\steamapps\common\Singularity\binaries\Singularity.exe]
    BaseThreadInitThunk() Address = 0x756e7c04 (filename not found) [in C:\Windows\SYSTEM32\KERNEL32.DLL]
    RtlInitializeExceptionChain() Address = 0x77cbab8f (filename not found) [in C:\Windows\SYSTEM32\ntdll.dll]
    RtlInitializeExceptionChain() Address = 0x77cbab5a (filename not found) [in C:\Windows\SYSTEM32\ntdll.dll]
    RtlInitializeExceptionChain() Address = 0x77cbab5a (filename not found) [in C:\Windows\SYSTEM32\ntdll.dll]

• Oyunun dosyaları eksik. Oyun özelliklerinden diskteki dosyaları kontrol et. Steam kendiliğinden eksik dosyaları indirip tekrar kurulum yapacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dediğini yaptım silip tekrar yükledim dosya doğruladım sorun aynı zaten o yüzden konu açtım :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: texasstaf

dediğini yaptım silip tekrar yükledim dosya doğruladım sorun aynı zaten o yüzden konu açtım :S

ben windows10 driver san francisco oyununda ds3 gamepad taktigimda oyunun acilmama sorunu yasamistim

herhangi bi uyari cikmiyordu bende oyun acilmiyordu

ds3 u cikartip actigimda sorun duzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt
    hocam laptop kullanıcısıyım ekstra ekipmanımda yok hani en azından param yanmasın diye oyunu iade ettim. tek yol format sanırsam ve çözümü yok .s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyun indiremiyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.