Steam Pathos Serverında 80 lvl %10 Human asas Karakterin :70 72 80 skilleri aciktir 300 k np ve Kareli M harfi vardır. Karakterin görevleri yapılmamıstir. Steam accountu uzun yıllardır bana ait ve guvenli statusune sahip olup icerisinde valvenin half life pack(20 uzeri oyun)Duke nukem Dota oyunları mevcuttur.
Karakterin itemleri:
+9 Mirage dagger (+11 rebirth 109 ap) +7 Flame Shard +8 chitin set (+5 Rebirth) +2 Amulet of dexterity +2 Elf Metal Earring +1 Cocatrice Earring +2 Judicious Belt +1 Legionnaire band Bu itemler haricinde Karakterin war premiumu,walkyrie seti,pathos gloves gibi itemleri olmakla birlikte son bitim süresini bilmediğim için yazma gereksini duymuyorum. dual old rol,old priest pendant,old dual silver earring,old efl belt inn hosteste : 8.5 gb (850) M nakit para Ayrıca ayrıntıları istendiğinde verebileceğim 5 6 gb nin üzerinde çeşitli item ve sc inn hosteste bulunmaktadır.(Undy sc,350 sc,np sc,hera sc hem karus hem de el morad icin,raptor +6,shard +5 vb...) Karakter serverda tanınan bir karakter olup,hiçbir illegal yolla oynanmamış,herhangi bir kişi ile bir tartışması olmamıştır.Ciddi ilgilenen kişilere karakterin ismi verilecektir.
İlgilenen arkadaslar telefonunuzu yazdiginiz takdirde whatsapp uzerinden iletisime gecebiliriz,teslimi yuz yuze goruserek veya masrafları size ait olmak uzere istediginiz siteden yapabilirim.Lütfen saçma sapan fiyat teklifleriyle gelmeyiniz, itemleri site üzerinden satarsam elime geçecek fiyat bellidir.
Gelen mesajlar üzerine ekleme gereksinimi duydum itemlerin hiçbirisi ayrı ayrı satılık değildir yazılan mesajlara cevap verilmeyecektir
Kardeşim burası gittigidiyor filan değil forum. Forumda mesaj gelmesi çok çok normal. Ayrıca fiyat belirtmek zorundasınız. Açık arttırma filan mı yapıyorsunuz