Bildirim
Steam Paypal Para Takası İlgilenenler Yardımcı Olacaklar İçeri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İStersen uygun fiyata bf3 bırakabilirim -
uP!! -
fayiz koyarım -
kredi kartı onaylı paypal hesabım var, +2,50TL komisyon ile istediğin oyunu alabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGR9 -- 13 Temmuz 2013; 19:33:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Miguél
kredi kartı onaylı paypal hesabım var, +2,50TL komisyon ile istediğin oyunu alabilirim.
Onaylı olunca bile paypal bakiyesini kullanmıyor ki -
quote:
Orijinalden alıntı: TheDC
quote:
Onaylı olunca bile paypal bakiyesini kullanmıyor ki
gayet kullanıyor daha 2 gün önce %75 indirimden cs 1.6 satın aldım, 6,90TL bakiye vardı 2,05TL kalmış. -
Hocam forumda sanalforum nickli bir arkadaş galiba bu işi yapıyordu. Onunla konuşablirsiniz, Paypal'dan parayı gönderirsiniz o da size oyunu alır. -
quote:
quote:
quote:
gayet kullanıyor daha 2 gün önce %75 indirimden cs 1.6 satın aldım, 6,90TL bakiye vardı 2,05TL kalmış.
Ben denediğimde hata veriyordu.Bu arada sanalforum nickli bir arkadaş var.Geçen pm attım . İstediğin oyunu söylehallederiz dedi.Şuanda adam gibi bir indirim bekliyorum. -
quote:
quote:
quote:
gayet kullanıyor daha 2 gün önce %75 indirimden cs 1.6 satın aldım, 6,90TL bakiye vardı 2,05TL kalmış.
Seninki Türkiye'de dir. O bakiyeleri yurtdışında kullanmak yasa dışı. -
Şahısa özel mesaj attım -
Paypal açtığınızda adresinizi amerikaya alın böylece problem çözülecektir. -
1.50tl komisyonla yapabilirim -
Yalnız nasıl milletiz arkadaş herkes parasıyla yapıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X