Şimdi Ara

Steam Pazar Engeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
23.628
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben ilk alışverişimi yaklaşık 1,5 ay önce yaptım ve cs go satın aldım. 30 günlük pazar engeli kalkınca alışveriş yapmaya başladım ama karttan her para yatırdığımda 5 günlük bir pazar engeli yiyorum ve isterseniz bakiyenizi onaylayın diye bir seçenek çıkıyor. Ben onaylama yerine girdiğimde henüz ne olduğunu anlayamadığım bir ekran çıkıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ek2ooo -- 5 Ekim 2014; 21:43:56 >

• cüzdana para eklenin biraz altında kredi kartını onaylamak için işlem yapmanız gerekiyor.
    sonra anında bloke kalkıyor.

2 kere 1.xx gibi küsüratlı dolar çekimi yapıyor bunları soruyor yazıyor onaylıyorsunuz işiniz hallediliyor
    pazar engeli kalkıyor.
  • Aynısı bendede var biraz farklı şekilde bi sorun daha var
     Steam Pazar Engeli
    yardım ltfn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babuu -- 11 Ocak 2015; 21:33:58 >
  • babuu B kullanıcısına yanıt
    Steam'dan ilk kez alışveriş yapanlar, topluluk pazarının açılması için 30 gün beklemek zorunda.
  • Teşekkürler.
  • Bendede böyle bir hata var alışverişten sonra 30 gün geçtiğine eminim
     Steam Pazar Engeli
  • Ultraman237 U kullanıcısına yanıt
    Hesabın kısıtlı olduuğu yazıyor. Ne için kısıtlı olduğunu anlamak için hatanın yanındaki "kısıtlamayı kaldırmak için" yazan yere tıklayıp bir baksaydınız. Böyle bir şey söyleyebilmek mümkün değil. Sorun ne göremiyoruz. Eğer ilk sefer olarak varsayarsak ve 5$ üzeri steam alışverişi yaptınız ve üzerinden 30 gün de geçtiyse açılması gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam büyük hesap satışı.
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CS:GO almıştım yaz indirimindeyken, 12TLye aldım o yüzdenmi acaba?
    "Kısıtlamayı kaldırmak için"e bastım ingilizce uzun bir metin çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultraman237 -- 24 Temmuz 2015; 10:38:27 >
  • bende de aynı sıktın var günlerdir araştırıyorum bulamadım daha yeni böyle bi engel geldi
  • ordaki ingilizce metini yazarsanız burya daha çabuk yanıt alırsınız
  • Ultraman237 U kullanıcısına yanıt
    eğer kısıtlamayı kaldırmak istiyorsan 5 dolar yüklemen gere buda 14 tl eder eğer 12 tl ye benim gibi indirmli aldıysan 10 tl cüzdan para sı veya 2-3 tl lik bir oyun alman gerek yoksa kalkmaz ben 10 tl yüklettim şimdi cs go da kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.