Şimdi Ara

Steam Pazar ile ilgili bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu yıl 166 listeleme oluşturdunuz. Bir yıl içerisinde 200 öğeden fazlasını satmanız veya listelemeniz için sizden bazı bilgiler toplamamız gerekiyor. Bu, satın almayı etkilemez. Gerekli bilgileri sağlamak için lütfen buraya tıklayın. Bu gereksinim hakkında daha fazla bilgi için SSS sayfasını ziyaret ediniz.

Tıklayınca da ad soyad, ev adres bilgilerii vatandaşlık numarası vs. istiyor. Ne yapmam lazım

• Bot olmadığını kanıtlaman için istiyor sorun çıkmaz ver bende vermiştim hem ilerde Allah göstermesin çalınırsa vs bu bilgiler ile rahatça hesabına kavuşursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SunQueenHimiko

Bot olmadığını kanıtlaman için istiyor sorun çıkmaz ver bende vermiştim hem ilerde Allah göstermesin çalınırsa vs bu bilgiler ile rahatça hesabına kavuşursun

Sağol usta teşekkür ederim vereyim o zaman ben bilgileri
  • Bot değil, vergi bilgilerini topluyor. Steam, topluluk pazarı üzerinden yıllık 20.000$ lık alışveriş yapan "Amerikan" vatandaşlarından vergi alıyor. 200 öğe'ye ulaştığında herkesten bilgi toplayan otomatik bir sistem var. Özetle seni ilgilendiren bir durum değil. Marketi kullanmaya devam etmek için forumu doldurup geç.

ps.https://steamcommunity.com/discussions/forum/1/598198356169301970/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuyashi

Bot değil, vergi bilgilerini topluyor. Steam, topluluk pazarı üzerinden yıllık 20.000$ lık alışveriş yapan "Amerikan" vatandaşlarından vergi alıyor. 200 öğe'ye ulaştığında herkesten bilgi toplayan otomatik bir sistem var. Özetle seni ilgilendiren bir durum değil. Marketi kullanmaya devam etmek için forumu doldurup geç.

ps.https://steamcommunity.com/discussions/forum/1/598198356169301970/

Bilgilendirme için teşekkürler usta yazıp gönderdim bilgilerimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.