Bunu yaşayan var mı? Bu yıl 166 listeleme oluşturdunuz. Bir yıl içerisinde 200 öğeden fazlasını satmanız veya listelemeniz için sizden bazı bilgiler toplamamız gerekiyor. Bu, satın almayı etkilemez. Gerekli bilgileri sağlamak için lütfen buraya tıklayın. Bu gereksinim hakkında daha fazla bilgi için SSS sayfasını ziyaret ediniz.
Tıklayınca da ad soyad, ev adres bilgilerii vatandaşlık numarası vs. istiyor. Ne yapmam lazım
Bot olmadığını kanıtlaman için istiyor sorun çıkmaz ver bende vermiştim hem ilerde Allah göstermesin çalınırsa vs bu bilgiler ile rahatça hesabına kavuşursun
quote:
Orijinalden alıntı: SunQueenHimiko
Bot olmadığını kanıtlaman için istiyor sorun çıkmaz ver bende vermiştim hem ilerde Allah göstermesin çalınırsa vs bu bilgiler ile rahatça hesabına kavuşursun
Sağol usta teşekkür ederim vereyim o zaman ben bilgileri
Bot değil, vergi bilgilerini topluyor. Steam, topluluk pazarı üzerinden yıllık 20.000$ lık alışveriş yapan "Amerikan" vatandaşlarından vergi alıyor. 200 öğe'ye ulaştığında herkesten bilgi toplayan otomatik bir sistem var. Özetle seni ilgilendiren bir durum değil. Marketi kullanmaya devam etmek için forumu doldurup geç.
Bot değil, vergi bilgilerini topluyor. Steam, topluluk pazarı üzerinden yıllık 20.000$ lık alışveriş yapan "Amerikan" vatandaşlarından vergi alıyor. 200 öğe'ye ulaştığında herkesten bilgi toplayan otomatik bir sistem var. Özetle seni ilgilendiren bir durum değil. Marketi kullanmaya devam etmek için forumu doldurup geç.