Şimdi Ara

steam sorunu??????yardimmmm!!!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar steam den kaynaklandığını zannettiğim bir sorunum var.... oyunda ping 400 lere cıkıyor..... dün oynadığımda hiç bir sorun yoktu ama bugün actım ve bu durum var....bağlantıda sorun yok( netten bir iki dosya indirdim her zamanki hızla indirdi.).steam ayarlarını da yaptım ancak anlayamadım. güncelleştirmede yok....bilgisayarda neti kullanabilecek herseyi kapattım ama olmadı... yardım ederseniz sevinirim....

• arkadaslar steam i yeniden kurdum ama yine aynı....cl_flusentitiypacket sorunu veriyo şimdide....kafayı yiyeceğim yaa....
  • Bende bu sorunla karsılasmıstım 1 saatte Counter'ı indirdikten sonra Oyuna girmiştim Ping Çok Yüksekti
    CS'yi indirdikten sonra 3 saat filan diğer dosyaları indiriyor ama arka planda Motintor kısmında o download bitince Ping Düşer..

CSnin standart dosyaları indiriyor daha sonra indirdikleri nedir.. fikrim yok belki HL-HL2'nin eklentileri olabilir
  • baştan indiriyorum şimdi cs yi. daha önce cs sosyalarını kaydesiyordum ve daha sonra uygun yerlere kopyalıyrdum. format atacağım zamanlarda bunu cok yaptım. tekrardan indirmeme gerek kalmıyordu...böyle durduk yere sorunlar cıkmıyomu sinir den deliye dönüyorum.....bakalım şimdi ne olacak bi insinde...quadroplex ilgin için teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.